Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta modelul Chloe Khan înainte să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Transformarea e incredibilă

Publicat:

este dovada vie ca prea multe operații estetice schimba in mod radical infațișarea unei persoane. Fanilor nu le-a venit sa creada cand a vazut cum arata inaite sa se lase pe mana medicilor esteticieni. Transformarea prin care a trecut este uimitoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scoția condamna „violența, vandalismul și comportamentul antisocial" al fanilor lui Celtic Glasgow

00:25, 22.05.2024 - Guvernul scoțian condamna „violența, vandalismul și comportamentul antisocial" din timpul sarbatoririi la Glasgo a titlului caștigat de Celtic. Comentariile ministrului pentru siguranța comunitații au fost facute inaintea finalei Cupei Scoției dintre Celt

Transformarea gunoaielor in energie devine realitate la Cluj. Investiție de 60 mil. lei

12:50, 08.05.2024 - Un pas important in rezolvarea definitiva a gestionarii deșeurilor. A fost semnat contractul de achiziție a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculara, a deșeurilor municipale de pe teritoriul județului Cluj.

Daniel Buda: „Transformarea incredibila a parcului Bungar din Dej, grație fondurilor europene din Politica de Coeziune”

11:05, 24.04.2024 - Primaria Municipiului Dej a marcat, la finalul saptamanii trecute, incheierea lucrarilor de reabilitare a Padurii Bungar printr-o serie de activitați sportive și artistice. A fost vorba de o investiția de aproximativ 2,9 milioane de euro.

Transformarea incredibila a Tatianei! Cum arata tanara de pe TikTok, dupa ce a slabit / FOTO

14:40, 12.04.2024 - Tatiana știe cat de importanta este ambiția pentru a ajunge acolo unde iți dorești! Tanara de pe TikTok a trecut printr-o transformare incredibila. Iata cum arata acum, dupa ce a slabit spectaculos.

Știrile Antena Stars. Ovidiu, soțul gravidei moarte in Bacau, atac dur la adresa medicilor! Cum demonstreaza ca sunt vinovați pentru tragedie: ”Așteptau sa...” / VIDEO

16:05, 03.04.2024 - Soțul Mariei, gravida moarta in Bacau, continua acuzațiile dure la adresa medicilor! Ovidiu a decis sa spuna lucrurilor pe nume și sa faca lumina in acest caz, cu scopul de a demonstra ca medicii sunt vinovați de moartea soției sale. Iata ce i s-a spus, in momentul in care a cerut explicații!

Modul de folosire al odorizantelor de camera cu bete din ratan

09:40, 20.03.2024 - Transformarea spatiului de locuit, intr-un paradis de liniste si frumusete, nu necesita o curatenie generala de fiecare data. Parfumul de interior poate face diferenta foarte usor si poate contribui la starea noastra de bine.

Studenții din Cluj invața sa acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om pana la sosirea medicilor.

13:35, 06.03.2024 - Studenții din Cluj-Napoca vor invața manevre de resuscitare in cadrul unei campanii de prim-ajutor. Primul ajutor reprezinta una dintre cele mai importante masuri aplicate in cazul unei urgențe pe care oricine ar trebui sa le cunoasca, inclusiv tinerii.


Ce parere ai despre aceasta stire?