Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observatorului

Publicat:

face echipa cu pe . Fire discreta in ceea ce privește detaliile personale, puțini știu cum arata mama prezentatoarei Observatorului matinal. Iata imaginea rara cu parintele sau!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Irina Fodor spune ce probleme are la filmarile Asia Express 2024: „Cred ca pun din gradele astea in bagaj, sa mai aduc și acasa”

14:55, 11.03.2024 - Irina Fodor a recunoscut in cea mai recenta postare pe rețelele de socializare ca are o mare problema la filmarile emisiunii „Asia Express 2024”. Prezentatoarea s-a plans pe internet, iar fanii au reacționat: „Clima asiatica iți priește”. In urma cu mai bine de o saptamana, Irina Fodor a plecat la Asia…

Irina Fodor, primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7 . Cum a fost surprinsa prezentatoarea TV

16:30, 05.03.2024 - Irina Fodor a postat primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7. Prezentatoarea TV așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro.

Iulia Albu, replica acida dupa ce Sanziana Negru a spus ca nu o place: „Gaițele neinițiate in matematica puse pe scandal”

10:41, 29.02.2024 - Iulia Albu a reacționat dupa ce Sanziana Negru a declarat ca nu o place. Cele doua s-au cunoscut in show-ul „America Express”, iar competiția a fost foarte mare.In urma cu cateva luni, Sanziana Negru a pus ca echipa care i-a placut cel mai puțin de la America Express a fost cea formata din Iulia Albu…

Alexia si Aris Eram, sfaturi de aur pentru o echipa de la Asia Express. Pe cine sustin cei doi: „O sa se descurce de minune”

09:00, 28.02.2024 - Alexia și Aris Eram, concurenți in America Express – Drumul Soarelui, au dezvaluit care sunt concurenții lor favoriți de la Asia Express de anul acesta. Frații Eram au vorbit despre experiența lor in competiție și le-au oferit sfaturi prețioase prietenilor. Cine este echipa in care copiii Andreei Esca…


Ce parere ai despre aceasta stire?