Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arata Julia Roberts in costum de baie. Vedeta are 44 de ani

Publicat:


reuseste si la 44 de ani sa isi pastreze o silueta de invidiat. Vedeta este mama a trei copii si a fost fotografiata pe plaja, alaturi de sotul ei, .

Julia Roberts a pustat pe plaja un costum de baie din doua piese, negru, creat de . Actrita si-a aratat si tatuajul de pe spate cu numele copiilor ei.

Julia Roberts detine un premiu Oscar pentru rolul din "" si recent a aparut in lungmetrajul "" si in "Oglinda, oglinjoara".

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Roxana Vașniuc, reacție in urma comentariilor rautacioase! Fanii au judecat-o ca s-a afișat intr-un costum de baie minuscul: ”Daca eu ma simt...” / VIDEO

18:05, 26.04.2024 - Roxana Vașnuic a fost ținta comentariilor rautacioase, in urma unei imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a lasat afectata și a decis sa reacționeze in urma mesajelor pe care le-a primit, inclusiv din partea femeilor.

Vedeta care a aparut aproape goala la Oscar, in 1988. Acum are 77 de ani / FOTO

21:51, 08.03.2024 - In lumea fascinanta a Hollywood-ului, unele momente devin legendare și raman in amintirea colectiva pentru totdeauna. In anul 1988, la prestigioasa ceremonie a premiilor Oscar, o vedeta a pașit pe covorul roșu intr-o apariție care a starnit senzație și controverse deopotriva. Acum, la varsta de 77 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?