Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ajuți ficatul să funcționeze mai bine

Publicat:

Hidratarea este esențiala pentru buna funcționare a ficatului. Apa curața toxinele și elimina reziduurile, iar daca o amesteci cu lamaie, ajuți la detoxifierea ficatului. Incepe-ți ziua cu o cana de apa calda amestecata cu zeama de la jumatate de lamaie.

Mananca sanatos

Alimentele procesate sunt pline de toxine, iar daca vrei sa ai un ficat sanatos, ar trebui sa eviți cat poți de mult zaharul, cafeaua și alcoolul. Ficatul iubește alimentele sanatoase, precum sfecla, legumele crucifere, care intaresc capacitatea acestui organ de a elimina chimicalele, și produsele care conțin inulina.…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

In cat timp se pot consuma alimentele daca sunt ținute la temperatura camerei. Ce risca cei care mananca aceste produse

16:00, 13.05.2024 - Alimentele care nu sunt ținute in frigider pentru o perioada de timp pot avea efecte nocive asupra sanatații. Unele produse pot fi ținute mai mult timp la temperatura camerei insa in cazul unor tipuri de mancare, riscul de imbolnavire crește semnificativ daca sunt uitate și cateva minute afara.Laptele…

Dieta de vedeta. Ce alimente consuma Nadia Comaneci ca sa-și mențina silueta de invidiat la 62 de ani

13:05, 26.04.2024 - In luna octombrie a anului trecut, Nadia Comaneci a implinit 62 de ani, dar varsta este doar un numar pentru fosta mare gimnasta a Romaniei. Ea se mandrește cu o silueta de invidiat, precum cea pe care o avea atunci cand a obtinut prima nota de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, la Montreal, pe…

Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le consuma deloc. Așa se menține intr-o forma de invidiat

20:15, 19.04.2024 - Elena Gheorghe a dezvaluit, in cea mai recenta intervenție pentru presa mondena, ce alimente nu consuma deloc pentru a arata bine. Pe langa alimentația sanatoasa, cantareața este foarte atenta și la mișcarea pe care o face, dar și la starea de spirit generala. Foto Cine este cantareața Elena Gheorghe…

Alimentele de post ieftine. Ce pot consuma romanii in aceasta perioada fara sa scoata multi bani din buzunar

10:21, 22.03.2024 - Am intrat in Postul Paștelui, acesta fiind cel mai lung si strict post al anului. Insa mulți romani susțin ca mancarea de post a devenit un lux pentru ei, și asta pentru ca produsele de post sunt mai scumpe ca in alti ani. Spre exemplu, legumele au ajuns sa coste mai mult decat carnea. Așa […] The post…

Tot ce trebuie sa știi despre "gatul de curcan". Cum se poate preveni apariția lui

16:35, 15.03.2024 -  Termenul de "gat de curcan" se refera la aspectul lasat și pliat al pielii de pe gat. Acest fenomen este adesea rezultatul pierderii elasticitații pielii și al slabirii mușchilor din zona gatului. Este un semn comun al imbatranirii dar nu este limitat doar la acesta. Factori precum expunerea la soare,…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?