Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ajungem sclavii agendei zilnice. Stresul, cortizolul şi adrenalina în exces ne îmbolnăvesc

Publicat:

Multi dintre noi sunt setati doar pe rutina zilnica, ce presupune realizarea unei agende cu lucruri de facut si obiective de indeplinit. Desi acest lucru este bun in principiu, organizarea excesiva si trecerea rapida de la o sarcina la alta ne poate imbolnavi la propriu. Stresul se acumuleaza mult mai repede in organism si apar bolile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia Mititelu la un pas de o mare tragedie!

15:26, 21.04.2024 - Familia Mititelu, care finanțeaza lanterna roșie din SuperLiga, FC U Craiova 1948, a fost sambata seara la un pas de o mare tragedie. Adrian Mititelu Junior a fost dus de urgența la București și internat la ATI la Spitalul Floreasca dupa ce ar fi inghițit o supradoza de pastile, despre care nu se știe…

Armin Nicoara a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”. Primele declarații, dupa ce a cerut sa plece acasa: „Credeam ca voi fi doborat de boala”

11:45, 07.04.2024 - Armin Nicoara a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”, show-ul difuzat la Kanal D, dupa ce și-a exprimat dorința de a pleca acasa. Artistul a marturisit ca nu mai putea rezista in competiția filmata in Republica Dominicana.In ediția de sambata, 6 aprilie, de la „Insula de 1 milion”, reality show-ul…

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Top 5 motive pentru care te confrunți cu fluctuații de greutate: asculta-ți corpul și vei afla raspunsul!

07:16, 05.03.2024 - 1. Retenția de apaRetenția de apa poate fi unul dintre cei mai mari vinovați in ceea ce privește fluctuațiile bruște de greutate. Consumul excesiv de sare, dezechilibrele hormonale sau perioadele menstruale pot duce la retenție de apa, ceea ce se traduce adesea printr-o creștere temporara in greutate.…

NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5

12:05, 04.03.2024 - Președintele Academiei Romane susține ca studiul matematicii trebuie simplificat in școala, dupa simularea examenelor de Evaluare Naționala.  The post NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5 first appeared on Informatia Zilei .

Romanii care se imbolnavesc din cauza poluarii pot cere despagubiri. Acord UE pe directiva privind calitatea aerului 

20:01, 21.02.2024 - Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns miercuri la un acord asupra directivei privind calitatea aerului care aduce mai multe imbunatatiri si drepturi pentru cetateni, asigurand un aer mai curat si preventie impotriva bolilor pulmonare foarte grave cauzate de poluare, informeaza…

Planta ce reduce stresul și anxietatea. Nu mulți romani ii cunosc beneficiile

22:00, 15.02.2024 - O planta care nu este atat de cunoscuta in Romania are numeroase beneficii pentru organismul uman. Datorita proprietaților sale, se pot reduce atat stresul, cat și anxietatea, dar asta nu e tot. Ginseng-ul contribuie la sanatatea inimii, a creierului și ajuta la performanța sportiva.

[P] Dam startul Calendarului de Valentine’s Betano

10:50, 13.02.2024 - Activeaza Modul Betano cu ofertele zilnice din Calendarul de Valentine’s! Vei avea de parcurs 2 etape și de indeplinit misiuni zilnice care te conduc catre partea ta din Marele Premiu in bani cash!


Ce parere ai despre aceasta stire?