Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a surprins-o Adi Rus pe Vlăduța Lupău, la întoarcerea din America. Gestul care a emoționat-o pe artistă

Publicat:

De curand, Vladuța Lupau a trebuit sa onoreze mai multe evenimente care au avut loc in strainatate. Artista a plecat in America, iar astazi a revenit acasa, unde a fost intampinata cu voie buna de , dar și de micuțul Iair.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Zi importanta pentru Vladuța Lupau și Adi Rus. Cei doi și-au dus fiul la creșa. Cum a fost prima zi pentru Iair

20:15, 27.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au trait momente emoționante astazi. Cei doi și-au dus fiul la creșa pentru prima data. Artista spune ca nu a fost deloc ușor pentru Iair sa se dezlipeasca de ea, dar iși dorește ca micuțul sa se integreze mai repede in colectivitate.

De ce Vladuța Lupau a ținut a doua sarcina secreta. Ce relație are artista cu soacra ei

17:20, 26.03.2024 - Vladuța Lupau a luat pe toata lumea prin surprindere cu vestea ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Artista a ținut sarcina secreta in primele luni din motive bine intemeiate. Iata ce a marturisit soția lui Adi Rus despre relația pe care o are cu soacra ei.

Vladuța Lupau a recunoscut! Mai vine un bebe!

09:11, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este gravida chiar pe scena de la Sala Palatului unde a susținut un concert alaturi de ANDRA. Practic va fi al doilea copil al artistei, dupa IAIR. La 33 de ani, Vladuța Lupau are o cariera de succes și o familie frumoasa, iar de curand, a anunțat ca va deveni mama din nou.…

Vladuța Lupau și Adi Rus, vacanța impreuna cu micuțul Iair. Ce destinație exotica au ales / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au plecat intr-o destinație exotica impreuna cu fiul lor, Iair. Cei doi au ales Maldive, un loc de vis, unde multe persoane doar viseaza. Deși vacanța era planuita inca de la inceputul anului, problemele de sanatate ale copilului, i-au facut sa o amane aproape doua luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?