Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat Cristina Neagu, după comportamentul golănesc al rapidiștilor: „Nu mă interesează ce cred ei! Asta spune totul despre educația și caracterul lor”

Publicat:

Continue reading Cum a reacționat , dupa comportamentul golanesc al rapidiștilor: „Nu ma intereseaza ce cred ei! Asta spune totul despre educația și caracterul lor” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune

09:10, 15.04.2024 - Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune Continue reading Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune at Tabu.

In Cluj-Napoca au inflorit lalelele, dar in zona de munte in weekend șapte persoane au trebuit sa fie salvate dupa ce au ramas cu mașinile blocate in zpaada, pe un drum forestier din Maguri Racatau

12:10, 08.04.2024 - Continue reading In Cluj-Napoca au inflorit lalelele, dar in zona de munte in weekend șapte persoane au trebuit sa fie salvate dupa ce au ramas cu mașinile blocate in zpaada, pe un drum forestier din Maguri Racatau at Info real.

Romania intra in spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime din 31 martie, polițiștii din Cluj descind pe strazi cu aplicație care sa verifice datele cetațenilor, prilej de amenzi de zece mii de euro

12:11, 01.04.2024 - Continue reading Romania intra in spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime din 31 martie, polițiștii din Cluj descind pe strazi cu aplicație care sa verifice datele cetațenilor, prilej de amenzi de zece mii de euro at Info real.

Apel al ICEM Tulcea pentru inscrieri la Sesiunea Nationala de Comunicari Patrimoniul si educatia in muzeele de arta

20:15, 05.03.2024 - Institutul de Cercetari Eco Muzeale "Gavrila Simion" ICEM Tulcea, in parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare Regionala "Aegyssus" ADRA anunta startul inscrierilor la Sesiunea Nationala de Comunicari "Patrimoniul si educatia in muzeele de arta". Aceasta a opta editie va avea loc in zilele de 10 si 11…

Cristina Neagu, privire profunda asupra carierei: „Mi-am dorit sa fiu cea mai buna și pentru asta am renunțat la tot, efectiv la tot”

16:40, 04.03.2024 - Retrasa de la echipa naționala dupa Mondialul de anul trecut, Cristina Neagu, 35 de ani, a vorbit despre momentele cele mai importante ale carierei, de la inceputuri și pana la momentul actual, despre sacrificii, responsabilitate, rolul de lider al echipei, dar și despre celebritate, prezența jucatorilor…

Marian Rasaliu (PSD): „Educația nu trebuie sa fie un camp de lupta, in care se lanseaza clișee doar pentru a distruge”

12:05, 17.02.2024 - Deputatul PSD Brașov Marian Rasaliu, se așteapta in acest an la o retorica tot mai agresiva din partea unor partide de opoziție, iar unul dintre subiectele lor preferate va fi educația, despre care se va spune, printre altele ca „este la pamant” sau ca „statul a eșuat in acest domeniu”. „Ma aștept ca…

Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

08:30, 12.02.2024 - Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme Continue reading Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?