Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a pierdut un milionar român peste 250 milioane de dolari, cash: Banii familiei mele

Publicat:


Controversatul om de afaceri Frank Timiș, care sta în spatele afacerii de la Roșia Montana, a vorbit pentru o publicație din despre eșecul financiar de mari proporții prin care a trecut recent.

Milionarul român , a carui avere a fost estimata la 340-360 mil. euro în ultima editie a Top 300 Capital, spune ca a pierdut 252 mil. dolari din banii familiei sale, în luna martie, când cea mai importanta firma din grupul sau, , s-a prabusit, scrie capital.ro.

&"Am pierdut 252 mil. dolari. Cash. Banii familiei…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marea Britanie impune sancțiuni pentru comerțul „arme contra petrol” Rusia-Coreea de Nord

18:20, 17.05.2024 - Marea Britanie impune noi sancțiuni pentru ceea ce numește comerțul „arme contra petrol” dintre Rusia și Coreea de Nord. Sancțiunile vizeaza persoane fizice și juridice. Masurile au fost anunțate vineri.

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

07:05, 15.05.2024 - Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie, potrivit dovezilor prezentate intr-o ședința a Camerei Comunelor a Parlamentului Regatului Unit, scrie Newsweek.

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arata ca nu a ințeles nimic”

11:45, 03.04.2024 - Mark Rutte e favorit pentru preluarea șefiei NATO, in timp ce Klaus Iohannis ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor din flancul estic”, scrie publicația franceza Le Figaro, intr-un articol dedicat reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO la Bruxelles,…

Se construieste Noul Turn Babel: Cladirea va masura 2 kilometri inalțime și va fi un record absolut

11:16, 21.03.2024 - Cu planuri ambițioase și o viziune care inspira, acest proiect va marca un nou capitol in istoria arhitecturii moderne și va pune orașul gazda pe harta mondiala a destinațiilor arhitecturale de top.In ultima vreme, asistam la conturarea unora dintre cele mai ambițioase proiecte arhitecturale. Unul dintre…

Roman stabilit in Anglia: „Aici copiii merg de drag la școala. N-au ghiozdan sa le rupa coloana”. Reacția conaționalilor VIDEO

23:10, 17.03.2024 - Un roman care locuiește in Marea Britanie a ajuns viral pe TikTok cu o postare in care spune ca cei mici merg de drag la școala in aceasta țara, nu au ghiozdane grele pe care sa le care dupa ei și temele le fac la școala.

Recalcularea PENSIILOR: Banii pe care ii va primi un roman dupa 29 de ani de munca. Explicațiile lui Daniel Baciu

10:21, 15.03.2024 - Daniel Baciu susține ca noua formula de calcul va aduce un echilibru in sistemul public de pensii, iar dupa marea recalculare vor fi pensionari care vor face un salt spectaculos, de la 1.200 la 2.000 de lei, de exemplu. „Aici avem 29 de ani stagiu de cotizare. Avem acest numar de puncte calculate efectiv…

Celebra dansatoare, casatorita cu un roman. Cuplul face cariera in Marea Britanie VIDEO

10:35, 24.02.2024 - Devenita celebra dupa ce a caștigat de doua ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africana Oti Mabuse este casatorita de 10 ani cu dansatorul roman Marius Iepure.

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.


Ce parere ai despre aceasta stire?