Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu liftul pe munte. Cel mai înalt ascensor din lume, situat în mijlocul naturii FOTO şi VIDEO

Publicat:

Amplasarea unui lift intre munti este o idee contestata de toti pasionatii de drumetii montane, insa pentru multi furia se va fi estompat odata ajunsi in cateva secunde in cel mai inalt varf.

Chinezii au construit in regiunea Wulingyuan cel mai mare lift in aer liber din lume, inalt de 330 de metri, un proiect extrem de contestat de organizatiile pentru protectia mediului, regiunea fiind inclusa si in patrimoniul mondial UNESCO.

Uriasul lift, cu pereti de sticla, care ofera privelisti uimitoare asupra zonei, este botezat Bailong, ceea ce in traducere inseamna sute de dragoni.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo pentru noaptea de Inviere și prima zi de Paște in regiunea Moldovei

10:50, 03.05.2024 - In urmatorul interval de prognoza, in regiunea Moldovei, sambata, duminica și luni (4,5,6 mai 2024) vremea se va menține calda. Cerul va fi variabil sambata și duminica (4 și 5 mai 2024), cand doar la munte vor fi averse slabe de ploaie. Luni (6 mai 2024) vremea va fi in general instabila și local in…

Glamping, campingul luxos din mijlocul naturii. Te bucuri de salbaticie, in deplin confort

23:35, 30.04.2024 - In mijlocul naturii salbatice, intre paduri și lacuri, se ascund locuri magice unde confortul modern se imbina cu frumusețea naturala. Acestea sunt destinațiile de glamping - o forma de camping de lux, care ofera o experiența interesanta.

Povestea unui moldovean care a urcat pe cel mai inalt munte din lume

19:30, 28.04.2024 - Dupa ani de efort și determinare, alpinistul din Republica Moldova Vladislav Zotea a reușit sa atinga virful cel mai inalt al lumii, Everestul. Pe 19 mai 2023, la virsta de 30 de ani, tinarul a urcat la altitudinea de 8,848 metri, marcind aceasta realizare prin arborarea cu mindrie a drapelului țarii…

Poftiți la cort! Fanii tricolorilor pot innopta la Euro 2024 in mijlocul naturii!

23:25, 12.04.2024 - Organizatorii Euro 2024 au amenajat un FanCamp minimalist pentru suporteri, la Koln. Naționala Romaniei va juca acolo pe 22 iunie, contra Belgiei. Reprezentativa Romaniei face parte din Grupa E la Euro 2024, iar pe 22 iunie, la Koln, va intalni reprezentativa Belgiei in cel mai dificil meci al acestei…

Castelul Banffy-Barcsay de la Gilau, inaugurat la mijlocul lunii mai. Reședința nobiliara, transformata intr-un spațiu cultural multifuncțional.

14:50, 08.04.2024 - Situat in apropierea municipiului Cluj-Napoca, Castelul din Gilau, aflat intr-un amplu proces de reabilitare, va fi inaugurat in curand, iar spațiul fostei reședințe nobiliare va fi dedicat activitaților culturale.

Forța naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați VIDEO

12:20, 03.04.2024 - Insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați, este de un verde aprins in aceasta perioada și creeaza un peisaj spectaculos. Formata din cauza scaderii debitului Dunarii, limba de nisip a devenit in ultimii ani o atracție turistica, fiind populata vara de mii de pasari.

Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Șucu inainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Va avea experiența VIP in mijlocul galeriei”

00:00, 30.03.2024 - Mihai Rotaru a avut un mesaj pentru Dan Șucu inainte de Universitatea Craiova – Rapid. Patronul oltenilor a vorbit despre situația biletelor pentru oaspeți, de la meciul de sambata seara. Dan Șucu se va deplasa alaturi de galerie in Banie, dupa ce i-a acceptat oferta lui Gigi Corsicanu. Omul cu bani…

Patru cazari in mijlocul naturii pentru a te relaxa in weekend

12:20, 11.03.2024 - Cetațuția Buzau iți ofera posibilitatea de a te bucura de aventuri in natura Sursa articolului: Patru cazari in mijlocul naturii pentru a te relaxa in weekend Credit autor: Realitatea De Mures. Source


Ce parere ai despre aceasta stire?