Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce să stropești varza la final de iulie. Așa scapi de putregai și vei avea o recoltă importantă

Publicat:

Specialiștii au oferit sfaturi de aur pentru legumicultorii amatori. Afla, din randurile de mai jos, cu ce se recomanda sa stropești varza la final de iulie. Vei scapa de putregai și te vei putea bucura de o recolta bogata și de buna calitate. Cu ce probleme se poate confrunta cultura de varza Varza murata este […] The post Cu ce sa stropești varza la final de iulie. Așa scapi de putregai și vei avea o recolta importanta appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingrijirea trandafirilor pe timp de vara. Cu ce trebuie sa-i stropești neaparat ca sa reziste in zilele caniculare

11:25, 20.05.2024 - Vara se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre romani iși pregatesc deja gradinile pentru vremea caniculara. Dupa cum bine știm, trandafirii se numara printre cele mai apreciate și mai frumoase flori. Ei bine, aceste plante au nevoie de o ingrijire aparte, mai ales in zilele toride. Specialiștii vin…

Cu ce sa stropesti rosiile la final de aprilie pentru roade din belsug. E o varianta naturala si ieftina

16:36, 23.04.2024 - Cele mai bune roșii sunt cele cultivate de noi, in propria gradina, desigur, daca avem posibilitatea. Acestea necesita de ingrijire pentru a avea o recolta bogata. Potrivit specialiștilor, exista o substanța cu care este bine sa le stropim in aceasta perioada. Beneficiul potasiului pentru roșii Roșiile…

Cu ce sa stropești roșiile la 7 zile de la plantare. Secretul pentru o recolta dubla 

12:26, 12.04.2024 - Roșiile sunt delicioase, iar daca le crești chiar tu, sunt cu atat mai bune. Totuși, ca sa ai o recolta frumoasa și sanatoasa, trebuie sa știi cu ce sa stropești roșiile la 7 zile de la plantare. In aceasta perioada este cel mai probabil sa apara daunatorii care iți vor afecta cultura, așa ca este […]…

Ce venituri au avut gospodariile din Romania, in medie, la final de 2023. Care au fost cheltuielile

14:40, 05.04.2024 - Specialiștii de la Institutul Național de Statistica au publicat recent o noua serie de date, prezentand o radiografie a vieții oamenilor de la noi din țara. INS a dezvaluit ce venituri au avut gospodariile din Romania, in medie, la final de 2023, dar și care au fost cheltuielile. INS, noi date despre…

Secretul pentru o recolta bogata de roșii fara sa folosești chimicale. Cu ce trebuie sa le stropești ca sa fie dulci și zemoase

15:06, 15.03.2024 - Daca vrei sa știi secretul pentru o recolta bogata de roșii fara sa folosești chimicale, atunci trebuie sa știi cum sa plantezi și sa ai grija de acestea pas cu pas. Sa plantezi roșii nu e ușor, insa cu puțina rabdare și determinare vei avea parte de cele mai gustoase roșii pe care le-ai mancat, […]…

Cu ce sa stropesti pomii in luna martie pentru o recolta bogata la toamna. Asa scapa copacii de boli, de fapt

14:20, 06.03.2024 - Perioada aceasta din an este una extrem de plina de activitați de gradinarit, menite sa ii ajute pe cei care dețin pomi fructiferi. Printre aceste activitați se numara și stropitul, dar, daca nu ai idee cu ce sa stropesti pomii in luna martie pentru o recolta bogata la toamna, iți spunem noi in cele…

Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm

12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…

Cu ce sa stropești merii impotriva fainarii, de fapt. Amestecul care face minuni și te ajuta sa ai o recolta bogata

17:20, 24.02.2024 - Fainarea marului este o boala cauzata de o ciuperca denumita Podosphaera leucotricha, care se dezvolta pe suprafețele exterioare ale pomilor infectați. Aceasta afecțiune este ușor de recunoscut prin pulberea albicioasa care apare pe suprafața frunzelor și lastarilor. Deși afecteaza in principal speciile…


Ce parere ai despre aceasta stire?