Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce putem inlocui zaharul?

Publicat:

zahar Oricat de delicios ar fi el, zaharul este nociv pentru sanatatea noastra. Consumul de zahar duce la aparitia bolilor precum diabetul, obezitatea, cancerul, anemia, tulburari homonale etc. Hai sa renuntam la zahar si sa il inlocuim cu succes unul din substituentele sale naturale!

Extract de stevie dulce

Stevia Rebaudina este o specie de stevie a carei frunze sunt de 30 de ori mai dulci decat zaharul si din care se extrage dulcostevina, substanta indulcitoare. Faptului ca stevia este o planta, indulcitorul care se extrage din ea are un indice glicemic mic.

Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei sferturi din copiii Romaniei mananca nesanatos zilnic, incepand cu primul an de viața

13:00, 02.05.2024 - Consumul alimentelor de risc pentru sanatate face parte din practica alimentara curenta a copiilor inca din primii ani de viața. Doar 30% dintre aceștia consuma zilnic alimente din toate cele 7 grupe alimentare. Alimentele nesanatoase, puțin nutritive fac parte din dieta zilnica a 70% din copiii romanilor,…

Doar printr-o strategie clara și coerenta putem indeparta tinerii turdeni de consumul de droguri

15:31, 01.05.2024 - Comunicat: ????Doar printr-o strategie clara și coerenta putem indeparta tinerii turdeni de consumul de droguri Sa organizezi evenimente „insipide”, in care tinerii citesc intrebari de pe foi nu este calea

Prin DOITSMARTER putem acum gestiona inteligent consumul și producția locala de energie in cladiri

13:15, 29.04.2024 - Centrul de Cercetare in Tranziție Energetica (EnTREC) din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) inițiaza și materializeaza proiecte de cercetare științifica aplicativa cu impact.

Cat timp putem ține la frigider ouale roșii de Paște. Consumul de oua stricate sau contaminate poate duce la infecții alimentare

10:46, 22.04.2024 - Sarbatorile Pascale se apropie, iar conform tradiției gospodinele vor vopsi ouale roșii. Atunci cand ouale sunt depozitate necorespunzator sau sunt lasate sa stea timp indelungat dupa fierbere la temperaturi ridicate, acestea pot fi expuse contaminarii bacteriene, cum ar fi Salmonella.Consumul de oua…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Renumitul medic Vlad Ciurea dezvaluie cat de mult rau ne pot face micii și cat de des ii putem consuma

04:25, 19.03.2024 - O nutriție adecvata este cruciala pentru buna funcționare a corpului nostru, așadar este important sa fim conștienți de alimentele pe care le consumam și de cantitațile ingerate. Neglijarea acestui aspect poate duce la diverse probleme de sanatate. Dr. Vlad Ciurea subliniaza importanța dietei in…

Consumul de zahar alb afecteaza fizionomia oamenilor! Nutriționiștii trag un semnal de alarma

11:05, 04.03.2024 - Zaharul alb are efecte negative asupra organismului, mai ales cand este consumat in cantitați mai mari decat este recomant. Nu doar ca afecteaza funcționarea organelor, dar modifica și fizionomia. Iata ce trebuie sa știe toți romanii despre acest ”viciu”.

Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați

20:06, 28.02.2024 - Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați Știința explica de ce poftele ne saboteaza planurile de a manca. Tanjim, cand incercam sa ne imbunatațim dieta, dupa zahar, sare și carbohidrați din patru motive comune, scrie Mediafax.Sunt patru motive comuneExista…


Ce parere ai despre aceasta stire?