Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la a treia sarcină. Situațiile dificile întâmpinate de artistă: „Sunt genul care nu se plânge”

Publicat:

și-a deschis sufletul in fața fanilor și a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in prezent, fiind insarcinata pentru a treia oara. Soția lui a oferit un interviu pentru VIVA! și a vorbit in detaliu despre situațiile dificile pe care le-a intampinat pana acum, burtica ei crescand deja considerabil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Lis a inceput sa-și vanda lucrurile din casa! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO

14:50, 20.04.2024 - Oana Lis a inceput sa iși vanda lucrurile din casa pe rețelele de socializare. Mesajele postate de soția lui Viorel Lis pe Facebook. Vedeta a dezvaluit ca are probleme mari de rezolvat in momentul de fața.

Cadoul primit de Dana Budeanu de la Radu Valcan si Adela Popescu. Designerul nu se astepta: „Nu merit! Sa cari cu avionul asa ceva e impresionant”

11:20, 04.04.2024 - Dana Budeanu le-a aratat fanilor virtuali ce a primit cadou de la Radu Valcan si Adela Popescu. Dupa ce a facut cateva remarci acide la adresa lor, criticul de moda nu se aștepta sa primeasca așa ceva din partea cuplului! Ce i-au adus direct din Thailanda? Cadoul primit de Dana Budeanu de la Radu Valcan…

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Adela Popescu, revedere emoționanta cu Radu Valcan! Soția prezentatorului Insula Iubirii a calatorit pana in Thailanda / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Adela Popescu i-a facut o surpriza de proporții lui Radu Valcan! Soția prezentatorului de la Insula Iubirii și-a dorit cu orice preț sa il vada, astfel ca a luat avionul și a calatorit din București pana in Thailanda. Revederea dintre cei doi a fost de-a dreptul emoționanta!

Știrile Antena Stars. Baboiash a primit un diagnostic crunt pentru fiul sau. Cu ce probleme se sanatate se confrunta copilul: ”M-am simțit neajutorat” / VIDEO

19:30, 29.02.2024 - Baboiash a avut parte de șocul vieții sale cand fiul cel mic a fost diagnosticat cu autism. Artistul a mers la mai mulți medici pentru a-i oferi o copilarie normala, iar la distanța la 4 ani a reușit sa faca acest lucru. Acum, vrea sa-i ajute și pe alți parinți care se confrunta cu probleme ale micuților.

Care sunt secretele casniciei perfecte dintre Radu Valcan și Adela. Ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familie

16:40, 29.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu, casatoriți de noua ani și impreuna de 14 ani, se straduiesc sa mențina armonia in casnicia lor. Iata ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familia lor.

Amy Schumer sufera de sindromul Cushing. Cum și-a dat seama celebra actrița ca se confrunta cu probleme de sanatate

23:15, 26.02.2024 - Actrita Amy Schumer se confrunta cu probleme de sanatate! Cunoscuta vedeta de la Hollywood și-a speriat fanii cu ultimul anunț facut, dupa ce a dezvaluit ca sufera de sindromul Cushing, cauzat de o acumularea in exces in organism a hormonului cortizol. Iata cum se simte, dar și ce presupune aceasta…

Dorinel Munteanu se confrunta cu "serioase probleme de sanatate"

16:50, 20.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Otelul Galati, Dorinel Munteanu, se confrunta cu "serioase probleme de sanatate" si necesita ingrijire medicala de specialitate, a anuntat, marti, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?