Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză de lucrători: vine chelnerul-robot

Publicat:

Companii americane precum și Richtech dezvolta roboți automatizați atat pentru bucatariile restaurantelor, cat și pentru salile de mese. Economiștii spun ca penuria de forța de munca va fi una prelungita, robotica poate ajuta la ușurarea crizei, dar nu va inlocui pe deplin oamenii. de inovare al din Atlanta, robotul […] The post Criza de lucratori: vine chelnerul-robot first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu se creeaza efectul de campanie electorala?

05:40, 23.04.2024 - Campania electorala s-a declanșat neoficial in Romania. Criza desemnarii candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. In aceasta perioada, se fac calibrari de mesaje, se arcuiesc mușchii agenților electorali și se ridica panouri uriașe pentru candidații fara notorietate. Dar, totuși,…

Criza locurilor de munca din UE este generata de faptul ca solicitantii nu au competentele necesare, spun angajatorii

11:15, 09.04.2024 - Aproximativ 75% dintre angajatorii din 21 de țari europene nu au gasit lucratori dotați cu competențele adecvate in 2023. Aceasta cifra a crescut de la 42% in 2018, ceea ce reprezinta o creștere de 33% - si nu exista niciun semn ca cererea de lucratori calificați va incetini prea curand.

Cinci lucratori umanitari de la World Central Kitchen au fost ucisi intr-un atac al Israelului in Gaza, anunța organizația/ Armata israeliana a deschis o investigație

08:10, 02.04.2024 - Cel puțin cinci lucratori umanitari, inclusiv straini, dintr-o echipa care livra alimente pentru civilii infometați din Gaza au fost uciși intr-un atac militar israelian, potrivit grupului non-profit World Central Kitchen și autoritaților din enclava, transmite CNN. Australia a confirmat ca unul dintre…

Produse ciudate facute de companii celebre

08:50, 15.03.2024 - KFC, Colgate sau Pepsi au eșuat cu produsele lor ciudate. The post Produse ciudate facute de companii celebre appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Trei companii din Grupul Banca Transilvania, performeri și in 2023 pe piața de capital

15:05, 29.02.2024 - Banca Transilvania, BT Asset Management și BT Capital Partners au primit recunoașterea performanței pe piața de capital din 2023, in cadrul evenimentului BVB Awards, organizat de Bursa de Valori București, in 29 februarie.

Austria practica la greu jocurile de noroc ilegale: in 2023, amenzi de 1,1 milioane de euro pentru 37 de companii

14:55, 14.02.2024 - Statul austriac s-a plasat puternic impotriva jocurilor de noroc ilegale: anul trecut, numeroase companii au fost verificate pentru a vedea daca respecta reglementarile in vigoare. In Austria, piața este dominata puternic de producatorul autohton Novomatic.

Anunț de ultima ora al șefului DNA: Se fac percheziții la companii din domeniul energetic

09:45, 08.02.2024 - DNA face perchezitii la companii din domeniul energetic. Intr-un interviu pentru Aleph News, procurorul - sef DNA, Marius Voineag, a declarat ca DNA se va axa si pe investigarea potentialelor fapte de coruptie din sectorul energetic in perioada urmatoare.„In zona de energie se invart sume mari de…

Unul din economiștii care a prevazut criza din 2008 avertizeaza ca SUA se confrunta cu o „spirala a morții”

11:50, 31.01.2024 - Statele Unite se confrunta cu o „spirala a morții” din cauza creșterii continue a datoriei publice și a incapacitații politicienilor de a pune capat situației, a avertizat Nassim Taleb, unul dintre economiștii care au prognozat izbucnirea crizei economice din 2008, potrivit Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?