Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Șișcanu e în culmea fericirii. Vestea pe care a dat-o despre fetița ei

Publicat:

Soția prezentatorului de televiziune este foarte fericita grație fiicei sale. Jurnalista Cristina Șișcanu a devenit mamica pentru prima oara in luna aprilie a acestui an . Atunci, ea a adus pe lume o fetița, care a primit numele Petra. Cristina Șișcanu este casatorita cu prezentatorul de televiziune . Acesta mai are doi copii, o fata și un baiat, dintr-un mariaj anterior. In luna iunie a acestui an, Cristina Șișcanu și și-au botezat fiica . Acum, jurnalista a anunțat ca micuța sa a luat prima sa lecție de inot, in cada, unde se pare ca lucrurile au…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion este in culmea fericirii: soția lui a nascut

20:15, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, este in culmea fericirii, dupa ce soția lui Ilinca a nascut un baiețel.”Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris George Simion, pe pagina personala de Facebook.

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Doliu imens pentru Cristina Șișcanu. Tragedie pentru vedeta: „Odihnește-te in pace”

20:55, 08.03.2024 - Soția prezentatorului TV Madalin Ionescu a facut un anunț tragic in mediul online, vineri, 8 martie 2024. Chiar de Ziua Internaționala a Femeii, Cristina Șișcanu și-a pierdut tatal. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Vestea a fost un șoc pentru toți utilizatorii online. Ce mesaje i-au transmis vedetei.…

Gigi Becali, din nou in culmea fericirii » Vestea pe care i-a dat-o fiica lui: „Aștept cu slava și bucurie”

10:31, 21.02.2024 - Gigi Becali a anunțat marți ca a primit o noua veste care l-a dus in culmea fericirii: va fi din nou bunic. Fiica cea mare a patronului FCSB, Teodora (29 de ani), este din nou insarcinata, dupa cum a dezvaluit omul de afaceri. Gigi Becali va fi din nou bunic „Eu cu slava și bucurie, aștept al treilea…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?