Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, apariție răvășitoare într-o fustă extrem de scurtă din latex. Cât de bine arată

Publicat:

Cristina Șchiopu, fosta concurenta iUmor, a facut ravagii in mediul online cu ținuta ei provocatoare. Superba olteanca a imbracat o fusta extrem de scurta din latex care i-a lasat la vedere formele spectaculoase.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu, apariție ravașitoare la iUmor. Detaliul care i-a lasat pe toți cu gura cascata: “Radeați de mine”

10:10, 03.05.2024 - In seara de Paște, 5 mai 2024, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, cand mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii. Insa, Iulia Albu a atras atenția tuturor cand și-a facut apariția in…

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Vulpița Veronica, intr-o fusta extrem de scurta din piele. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru, in mașina

15:20, 26.03.2024 - Vulpița Veronica a facut senzație in mediul online dupa ce a publicat o imagine incendiara. Fosta partenera a lui Viorel Stegaru s-a lasat pozata intr-o fusta extrem de scurta din piele, intr-o mașina.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat relația dintre Bia și doamna Anina, dupa emisiunea Mireasa. Fosta concurenta, in vizita la soacra ei / VIDEO

21:30, 25.02.2024 - Dupa ce, in timpul competiției, nu s-au ințeles atat de bine, Bia și doamna Anina au o relație mult mai buna. Fosta concurenta a fost in vizita la soacra ei, care s-a angajat la o librarie. Cat de bine se ințeleg in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?