Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Matei: Angajamentul meu față de voi și față de orașul nostru este și rămâne neclintit!

Publicat:

Dragii mei, este o onoare sa fiu primarul vostru și sa va mulțumesc din inima pentru increderea pe care mi-ați acordat-o. Impreuna am realizat multe și am “construit fapte”, facand progrese semnificative in direcția unei comunitați mai unite și mai prospere. Vreau sa știți ca fiecare vot și fiecare gest de sprijin pe care mi l-ați acordat, mi-au dat puterea și determinarea de a munci din greu pentru binele nostru comun. ???????????????????????????????????????????????? ???????????? ????????ța ???????? ???????????? ș???? ????????ța ???????? ????????????ș???????? ???????????????????????? ????????????????…

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Luni pot incepe plațile de la Guvern pentru sprijinul acordat fermierilor

11:50, 16.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca luni pot incepe plațile de la Guvern pentru sprijinul acordat fermierilor, atat din domeniul vegetal, cat și din domeniul agricol și al creșterii porcilor.

Cristian Matei: Cu un joc fenomenal, fetele noastre extraordinare au adus aurul in orașul nostru!

11:05, 13.05.2024 - Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a transmis un mesaj pentru a felicita echipa de handbal feminin AHC Potaissa Turda / LT „Liviu Rebreanu”, Junioare 1, pentru cucerirea titlului național.

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, mesaj pentru fermieri: „Apelați cu toata increderea la sprijinul angajaților APIA”

16:01, 10.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, le-a transmis un mesaj important fermierilor pe care ii sfatuiește sa solicite ajutorul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plata pentru anul 2024. Florin Barbu, ministrul Agriculturii, mesaj important pentru fermieri „Va indemn sa apelați cu toata increderea…

Antony Blinken merge in China pentru a discuta despre sprijinul acordat de Beijing industriei rusesti de aparare

07:55, 21.04.2024 - Antony Blinken va efectua o vizita in China intre 24 si 26 aprilie, unde intentioneaza sa isi exprime direct ingrijorarea cu privire la sprijinul acordat de Beijing industriei rusesti de aparare, potrivit unui oficial american, citat de AFP, scrie news.ro.

Ucraina il decoreaza pe Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat: „Pentru noi, este un simbol”

09:51, 19.04.2024 - Ucraina a decis sa ii acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i multumi astfel pentru sprijinul acordat tarii atacate de catre Rusia, a anuntat joi ambasadorul ucrainean in Franta, Vadim Omelcenko, la postul TV5, informeaza AFP.

FOTO: Teste de calatorie cu primul autobuz electric la Sebeș, pe noile trasee aprobate. Ce spune primarul Dorin Nistor

21:35, 07.04.2024 - FOTO: Teste de calatorie cu primul autobuz electric la Sebeș, pe noile trasee aprobate. Ce spune primarul Dorin Nistor In acest weekend, locuitori din Sebeș au putut vedea cum este calatoria cu primul autobuz electric. Acestea au fost derulat pentru noile trasee, propuse și aprobate, pentru noul serviciul…

Blinken se intalnește saptamana viitoare cu Macron pentru a discuta despre sprijinul acordat Ucrainei

23:20, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP.

Simona Halep face apel la sute de mii de romani: 'Sa profitam de acest moment' pentru Visa Waiver

20:25, 11.03.2024 - Simona Halep a multumit ambasadei SUA pentru sprijinul acordat in vederea plecarii in timp util la Miami Open si i-a indemnat pe romani sa sprijine Programul Visa Waiver. Halep a plecat luni dimineata la Miami, alaturi de mama sa Tania, de un fizioterapeut si un sparring partner.Turneul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?