Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Chivu, interviu exclusiv pentru Neatza: "După voi, Răzvan și Dani, sunt cel mai cunoscut reşiţean din țară"

Publicat:

A fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști romani, iar acum ii invața pe alții cum sa treaba cu mingea la picior. se "justifica": "Am ales aceasta cale și anume de a antrena... Am obligația de a crește niște oameni, inainte de a crește fotbaliști".

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre barbații din viața lor. Cand vrea sa se marite asistenta TV VIDEO EXCLUSIV

17:25, 28.03.2024 - Ramona Olaru și Alina Pușcaș au fost prezente la evenimentul MURMUR din Capitala și ne-au oferit un interviu de senzație, in exclusivitate pentru Playtech Știri. Mereu cu zambetul pe buze, cu o energie debordanta, asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva au…

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Ce diferența de varsta este intre Horia Brenciu și soția lui, Alice. Puțini știu ca artistul este mai tanar decat partenera sa de viața

12:15, 16.02.2024 - Unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea showbizului romanesc, Horia Brenciu și Alice sunt impreuna din anul 2006. Mulți in iubesc pe cei doi, dar mai puțini știu ce diferența de varsta este intre Horia și Alica și cum s-au cunoscut. Diferența de varsta intre Horia Brenciu și Alica Horia și Alice…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Cum arata Gabriela Prisacariu nemachiata. Soția lui Dani Oțil a ales sa nu-și puna nici filtre de infrumusețare / FOTO

14:30, 02.02.2024 - Gabriela Prisacariu a ales sa se afișeze pe rețelele de socializare complet naturala. Soția lui Dani Oțil a renunțat pentru o zi la filtrele de infrumusețare și la machiaj. Iata cum arata partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani naturala!

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?