Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crina Pintea: S-a simţit lipsa Cristinei Neagu, până acum totul a fost în jurul ei!

Publicat:

Pivotul nationalei de handbal feminin a Romaniei, , a declarat, vineri seara, pentru TVR, dupa eliminarea in semifinale de catre Rusia, ca „acestea au fost sansele astazi” si ca s-a simtit lipsa foarte mult, pentru ca „pana acum, totul a fost in jurul ei”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri ale campionului de la ATP Madrid: „Sunt plin de medicamente, nu m-am simțit atat de rau in viața mea”

11:15, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica.

Fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, arestat in lipsa sub acuzația de „finanțare a terorismului“

12:05, 26.04.2024 - Rusia l-a arestat in lipsa pe Garry Kasparov, impreuna cu alți activiști, și i-au acuzat de crearea unei „comunitați teroriste”, de finanțare a „activitaților teroriste” și de incitare publica la terorism, informeaza Interfax.

Rusia caștiga razboiul in Ucraina, in lipsa ajutorului american pentru Kiev, spune Zelenski | Cel mai dur avertisment al președintelui ucrainean

08:25, 08.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca țara sa va pierde razboiul cu Rusia in cazul in care Congresul Statelor Unite ale Americii nu va debloca ajutorul militar de zeci de miliarde de dolari pentru Kiev.

Dmitro Kuleba: Planul NATO de a crea un fond pentru Ucraina are „zero sanse” in lipsa contributiilor obligatorii

20:16, 04.04.2024 - Ucraina sustine ideea ca NATO sa constituie un fond pe termen lung destinat sustinerii militare a Ucrainei in razboiul cu Rusia, dar o asemenea initiativa are „zero sanse” daca nu include contributii financiare obligatorii ale statelor NATO, a declarat ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba.

Doua penitenciare vor fi inchise in Ținutul Krasnodar dupa ce deținuții s-au inrolat in armata rusa sa lupte in Ucraina

21:00, 21.03.2024 - Numarul deținuților care s-au inrolat in armata rusa a determinat autoritațile din Ținutul Krasnodar sa decida inchiderea a doua inchisori, a informat, joi, publicația rusa de stat Kommersant, citata de The Kyiv Independent.„Lipsa deținuților a determinat pe cineva sa raporteze la varf despre necesitatea…

Alegeri prezidențiale Rusia 2024. Putin face apel la unitate in jurul lui cu cateva ore inainte de deschiderea urnelor

12:00, 14.03.2024 - Vladimir Putin a invocat joi „vremurile dificile” intr-un apel catre cetatenii rusi pentru a se prezenta la secțiile de votare in așa-zisele alegeri prezidentiale programate pentru 15-17 martie in Rusia.

Cristina Neagu va avea meci de retragere de la naționala: „Va fi un eveniment de gala!” + Nu doar ea va primi un meci de adio

14:20, 21.02.2024 - Constantin Din, președintele FRH, dorește sa ii organizeze un meci de retragere Cristinei Neagu (35 de ani) de la echipa naționala, dar și altor handbaliste importante din istoria naționalei feminine de handbal. Federația Romana de Handbal a aprobat recent organizarea unui meci de retragere pentru Cristina…

Niculina Stoican, adevarul despre tatal ei biologic: „Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodata"

14:15, 08.02.2024 - Este una dintre cele mai cunoscut interprete de muzica populara, cu un succes imens, insa ascunde o mare drama. Niculina Stoican a povestit recent despre tatal sau biologic, omul care nu a fost prezent alaturi de ea niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?