Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crin Antonescu îl votează pe Sebastian Burduja la Primăria Capitalei: Este un om tânăr, a scris și o carte

Publicat:
Crin Antonescu îl votează pe Sebastian Burduja la Primăria Capitalei: Este un om tânăr, a scris și o carte

a declarat in exclusivitate la Digi24 ca il va vota pe pentru funcția de primar al Capitalei la alegerile locale de anul acesta. Fostul lider PNL a adus mai multe argumente pentru opțiunea sa, printre care și faptul ca acesta este un om tanar „care vine cu un program, a scris și o carte”.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drogurile in București: O provocare ignorata de administrațiile anterioare, considera Sebastian Burduja

06:30, 28.05.2024 - Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a adus in atenția publicului o problema grava și adesea neglijata: traficul și consumul de droguri in București. Intr-o conferința de presa recenta, Burduja a criticat administrațiile anterioare, Gabriela Firea și Nicușor Dan, pentru lipsa lor…

Primarul Lisabonei il susține pe Sebastian Burduja pentru Primaria Capitalei

19:35, 20.05.2024 - Primarul Lisabonei, Carlos Moedas, și-a exprimat susținerea pentru candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video in care Moeda spune ca liberalul este „diferit de politicienii convenționali”.

Sebastian Burduja: Gabriela Firea si Nicusor Dan nu au reusit sa rezolve problema termoficarii

18:55, 11.05.2024 - Sebastian Burduja a spus ca foarte mulți bucureșteni sufera din cauza lipsei de competența a lui Nicușor Dan și a Gabrielei Firea.  In cadrul unei conferințe de presa susținuta sambata, Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a criticat dur atat primarul general Nicușor Dan, cat și…

Sebastian Burduja, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan: Minte ca a scos primaria din faliment!

09:41, 10.05.2024 - "Nicușor Dan e pur și simplu un primar care nu doar ca a dezamagit și nu a livrat, dar e un om care minte. Am demonstrat cu cifre minciuna legata de am scos primaria din faliment. Nu doar ca nu e vorba de asta, a crescut datoria primariei cu jumatate de miliard de lei.  Rareș Bogdan despre sondajele…

Crin Antonescu il voteaza pe Sebastian Burduja pentru Primaria Capitalei. Ce spune despre candidații la prezidențiale

21:31, 08.05.2024 - Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, susține cǎ il va vota pe Sebastian Burduja pentru funcția de primar al Capitalei, insǎ in ce priveste alegerile prezidențiale liberalul afirmǎ cǎ este interesat mai mult de idei si mai puțin de nume.

Burduja, despre candidatura la Primaria Capitalei: „Sunt o alternativa pentru schimbare. Nu am mai fost primar in acest oraș”

23:20, 01.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Sebastian Burduja, a declarat, miercuri seara, ca el reprezinta alternativa pentru functia de primar al Capitalei, deoarece el nu a mai ocupat acest post in trecut. Burduja a subliniat si ca isi respecta adversarii politici in cursa electorala, transmite News.ro.

Sebastian Burduja, interviu in EXCLUSIVITATE la Realitatea Plus. Ce spune despre șansele sale la Primaria Generala? De de crede ca PNL va da președintele?

18:40, 24.04.2024 - Octavian Burduja i-a explicat jurnalistei Raluca Țicmeanu și cum s-a derulat episodul apelului telefonic primit de la Nicolae Ciuca, pentru a-l anunța ca medicul Catalin Cirstoiu a ieșit din cursa pentru Primaria Capitalei.

Rareș Hopinca: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primaria Capitalei este “rationala” si “matura”

21:55, 23.04.2024 - Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primaria Capitalei, respectiv Gabriela Firea si Sebastian Burduja, este “rationala” si “matura”, a declarat, marti, Rares Hopinca, care va intra in cursa pentru Primaria Sectorului 2 din partea acestei aliante electorale, potrivit agerpres.ro. “Gabriela…


Ce parere ai despre aceasta stire?