Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul de la Oradea nu a vrut să se sinucidă! Concluzie şocantă în cazul care a cutremurat o ţară întreagă

Publicat:

Crima de la Oradea, care a avut loc în urma cu o saptamâna, a socat o tara întreaga! a ucis-o pe fosta lui iubita, , împuscând-o în cap. Concluzia în cazul mortii lui, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia, este de-a dreptul uluitoare.

Ancheta a fost aproape de final, concluzionându-se ca a vrut sa îsi puna capat zilelor. Ei bine, nu! îsi dorea doar sa scape.

Conform observator.tv,  s-a blocat în dormitor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.

Criminalul evadat la București s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat intreaga tara cu autostopul FOTO

14:45, 10.04.2024 - Criminalul evadat, marti, la București, și prins in zorii zilei de miercuri la Oradea, s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat tara cu autostopul. Cel care i-a ajutat pe politisti sa-l prinda este chiar sofer de TIR, pe care evadatul l-a abordat ca sa-l duca pana in Satu Mare.

Criminalul din Satu Mare a fost prins. Vroia sa fuga in Ungaria

09:45, 10.04.2024 - Deținutul cugar Szombor Meszaros, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor, care a evadat marti din duba penitenciarului Rahova, a fost prins la Oradea. Acesta intentiona sa fuga in Ungaria și a fost prins datorita unui apel la 112 facut de o persoana care l-a recunoscut pe deținut din imaginile…

Ultimele detalii in cazul milionarului ucis la Sibiu. Criminalii au comis și alte jafuri

17:50, 06.03.2024 - Ancheta uciderii afaceristului Adrian Kreiner, din noiembrie 2023, este departe de final. Magistrații sibieni spun ca al doilea criminal urmeaza sa fie extradat din Marea Britanie, iar al treilea și iubita acestuia sunt in continuare cautați.

Galati: Ancheta in cazul fetitei ucise in bataie de propria mama

18:35, 27.02.2024 - Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului a identificat probleme grave si lipsa de coordonare intre institutiile locale din Galati cu atributii in cazul fetitei de 9 ani care a murit matratata de familie si al celor doua surori ale ei. Corespondenta RRA, Maria Mandita, relateaza:…


Ce parere ai despre aceasta stire?