Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă la beție. Un bărbat din Telenești riscă să-și petreacă restul vieții la pușcărie, după ce și-a omorât amicul

Publicat:

Un barbat de 52 de ani din Telenești a fost plasat in arest pentru 30 de zile, fiind suspectat  de  comiterea unui  omor in sectorul Centru al Capitalei.Potriit informațiilor preliminare, victima, un barbat de 67 de ani, ar fi  consumat bauturi alcoolice impreuna cu banuitul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Omor cu sange rece la Rișcani: Un barbat, condamnat la pușcarie dupa ce și-a injunghiat amicul

09:30, 02.05.2024 - Un barbat de 52 de ani, invinuit de huliganism, omor intenționat și violare de domiciliu și-a aflat sentința. Potrivit Judecatoriei Drochia, sediul Rașcani, inculpatul a fost condamnat 15 ani de inchisoare, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip inchis.

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Și-a omorat amicul cu un cuțit și a ascuns cadavrul sub o plapuma: Cați ani va sta inculpatul la pușcarie

11:50, 09.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din raionul Falești a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un barbat, iar dupa survenirea decesului, i-a ascuns corpul neinsuflețit. Potrivit informațiilor cazul a avut loc pe data de 16 iunie 2023 pe teritoriul fostei Unitați Militare de Carabinieri din…

Beție cu final tragic: Un barbat beat crița a urcat la volan sa-și duca amicul, tot baut, acasa, dar l-a „pierdut” pe drum și l-a calcat mortal

10:50, 22.03.2024 - Un barbat de 37 de ani a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de inchisoare. Astfel, inculpatul fiind in stare de ebrietate la volan, și-a condus amicul de pahar la domiciliu, insa, din imprudența, neștiind ca acesta a cazut la sol, l-a calcat cu automobilul, cauzandu-i ultimului vatamare grava a integritații…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

O femeie și un barbat, reținuți de carabinieri pe strazile capitalei: De ce sunt acuzați

10:45, 05.03.2024 - Carabinierii din cadrul Direcției Regionale „Centru” au reușit sa rețina doua persoane banuite de furt. Astfel, pe caz sunt documentați o femeie de 30 de ani și un barbat de 43 de ani. Polițiștii urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele.

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.


Ce parere ai despre aceasta stire?