Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în județul Timiș. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de unchiul său

Publicat:

Sfarșit tragic pentru un barbat de 39 de ani din localitatea Poganești. Acesta a fost ucis cu sange rece, prin injunghiere, Autorul crimei ar fi chiar unchiul sau, care a fost gasit la locul faptei. Pare-se ca intre ei existau divergențe de mai multa vreme.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omor cu sange rece la Rișcani: Un barbat, condamnat la pușcarie dupa ce și-a injunghiat amicul

09:30, 02.05.2024 - Un barbat de 52 de ani, invinuit de huliganism, omor intenționat și violare de domiciliu și-a aflat sentința. Potrivit Judecatoriei Drochia, sediul Rașcani, inculpatul a fost condamnat 15 ani de inchisoare, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip inchis.

O femeie din Tunisia a incercat sa iasa ilegal din țara ascunsa in portbagajul unei mașini

15:16, 22.04.2024 - O femeie din Tunisia a fost prinsa de polițiștii de frontiera de la Cenad, județul Timiș, in timp ce incerca sa iasa ilegal din țara ascunsa in portbagajul unei mașini. La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, s-a prezentat in weekend pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe…

Crima oribila la o petrecere din judetul Alba. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale

09:30, 11.04.2024 - O petrecere care a avut loc intr-o localitate din județul ALba s-a sfarșit tragic. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale, un barbat in varsta de 53 de ani. L-a injunghiat mortal.

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Crima oribila in Gorj - Și-a ucis fratele cu tarnacopul

11:55, 04.03.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop. Fapta a fost comisa in urma consumului de alcool. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca un barbat este cercetat pentru omor asupra unui…

Un barbat si-a ucis cu sange rece familia! Sfarșit tragic pentru o soție si doi fii de 16 ani si 5 ani: „Erau stapaniți de Satana” / FOTO

23:00, 11.02.2024 - Intr-un caz șocant petrecut in Italia, un barbat și-a ucis cu sange rece familia, lasand in urma un sfarșit tragic pentru soția sa și cei doi fii, in varsta de 16 și 5 ani. Giovanni Barreca, un zidar in varsta de 54 de ani, a comis o tripla crima brutala in localitatea Altavilla Milicia, langa Palermo.

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat din județul Timiș, ramas inzapezit cu mașina pe Valea Cibanului, salvat de jandarmii montani din Șugag

11:20, 04.02.2024 - Un barbat din județul Timiș, care a ramas inzapezit cu mașina pe Valea Cibanului, a fost salvat de catre jandarmii montani de la Postul Șugag. Sambata, 3 februarie 2024, in jurul orei 20:00, un barbat din Timiș sesiza prin apel la 112 ca a ramas inzapezit pe Valea Cibanului in zona Barajului Oașa. La…


Ce parere ai despre aceasta stire?