Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creștere porci. Petre Daea: Nu poate să fie alt ordin!

Publicat:

”Acest virus nenorocit a maturat foarte mulți țari. Din nefericire este și la noi. ANSVSA este in afara ministerului, așa s-a stabilit cu foarte mulți ani in urma. Un virus atat de important nu reușim sa-l ținem sub control cu toate eforturile”, a spus Daea, marți, la , in emisiunea .

Medicul veterinar este Dumnezeul bolii! Medicul veterniar este cel care decide daca porcii urmeaza a fi eutanasiați preventiv pentru a proteja complexul respectiv. Pentru a evita ca fermierii sa nu primeasca bani, am introdus norma in lege pentru despagubiri și toți vor fi despagubiți.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lista bolilor infectocontagioase pentru care medicul de familie elibereaza direct concediu medical pentru 7 zile

00:41, 16.05.2024 - Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boala, prevede un Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate, publicat in Monitorul Oficial, potrivit…

LISTA bolilor pentru care medicul de familie poate acorda direct 7 zile de concediu medical

13:01, 15.05.2024 - Medicii de familie pot acorda concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru 35 de afecțiuni, prevede un Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate.

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.

Un medicament-speranța pentru pacienții diagnosticați cu o forma de cancer pulmonar agresiv

20:40, 06.04.2024 - Un medicament, conceput de compania AstraZeneca, și-a dovedit eficacitatea in cazul unei forme agresive de cancer pulmonar.   Acest medicament contribuie  la prelugirea vieții pacienților diagnosticați  cu aceasta forma de cancer agresiv. Este prima imunoterapie, care potrivit studiilor, indeplinește…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Ce amanunte ies la iveala despre sanatatea lui Joe Biden dupa publicarea celui mai recent examen medical

19:30, 29.02.2024 - Joe Biden continua sa aiba un mers rigid, din cauza unei artrite, dar aceasta nu s-a agravat de anul trecut, a scris doctorul Kevin O'Connor. Presedintele are, de asemenea, o "neuropatie periferica" la ambele picioare, ceea ce-l poate face insensibil la stimuli externi precum cladura sau frigul. Seful…

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?