Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cresc sau nu salariile în sănătate?

Publicat:

Ministrul Achimaș Cadariu susține majorarea salariilor din sanatate cu 25%, în timp ce premierul Cioloș spune ca nu accepta creșteri propuse de guvernul Ponta.

Așadar medicii și asistenții așteapta o creștere salariala ce probabil va fi înghețata de fostul comisar european pe agricultura. Batuți de pacienți și ignorați de guvernanți, medicii și asistenții români își încearca norocul în spitalele din strainatate. 

dezbate situația din sistemul sanitar românesc la , de la ora 20,30, cu liderul SANITAS Constanța,…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traditii pentru spor si sanatate de Izvorul Tamaduirii! Unde sunt izvoare tamaduitoare in judetul Constanta

08:40, 10.05.2024 - In fiecare an, in prima vineri dupa Pasti, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Izvorul Tamaduirii, un praznic inchinat Maicii Domnului. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului. Gospodinele respecta ziua de praznuire si nu spala,…

O femeie si un barbat au ajuns la spital dupa ce au fost batuți pe o strada din Constanța

07:30, 11.04.2024 - Un conflict spontan pe o strada din Constanța s-a incheiat cu doi oameni internați in spital. Victimele, un barbat și o femeie, au fost gasiți de echipajele de ambulanța intinși pe asfalt. Agresorul lor este un barbat de 37 de ani.

Horia Constantinescu iși da demisia din fruntea ANPC! Care este motivul

20:31, 27.03.2024 - Horia Constantinescu a anunțat ca va demisiona de la conducerea Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor! Acesta a precizat și motivul! Așadar, Horia Constantinescu, președintele Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor ( ANPC ) a anunțat ca va demisiona de la șefia instituției.…

Cresc salariile in sanatate și asistența sociala!

20:10, 08.03.2024 - Cresc salariile in Sanatate! Potrivit oficialului, Ordonanța de Urgența adoptata ieri de Guvern privind majorarea salariilor de baza ale personalului medical prevede venituri mai mari pentru asistentii medicali cu 30% si pentru medici cu 8%, acordate in doua transe, din lunile martie si iunie. „Pentru…

HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20%

23:00, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, 7 martie 2024, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, The post HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20% first appeared on Informatia Zilei .

Cresc salariile din asistența sociala și sanatate, din aceasta luna | Anuntul ministrului Muncii

20:30, 07.03.2024 - Guvernul a adoptat o ordonanța de urgența privind majorari salariale pentru angajații din sanatate, asistența sociala și alte sectoare de activitate bugetara. Anuntul ministrului Muncii.

E oficial: Cresc salariile cu 20% pentru o categorie de bugetari. Cine va primi mai mulți bani

19:55, 07.03.2024 - Guvernul a adoptat, in ședința de joi, o ordonanța de urgența privind majorari salariale pentru angajații din sanatate, asistența sociala și alte sectoare de activitate bugetara. Medicii de medicina generala care fac garzi la ambulanța sau ii UPU primesc

Salariile angajaților din Sanatate și Asistența Sociala cresc cu 20%. Masura se aplica in doua tranșe

18:46, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, incepand cu luna martie 2024. Masura se va aplica in doua tranșe.


Ce parere ai despre aceasta stire?