Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozonacul nu se mucegăiește, e pufos și se desface fâșii. Ingredientul secret folosit de Gina Bradea

Publicat:

este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Ofera cele mai prețioase sfaturi culinare, care le ajuta pe gospodinele de pretutindeni. A dezvaluit chiar și cum se face cel mai delicios cozonac, ce nu mucegaiește deloc și se rupe fașii, chiar și la cateva zile dupa ce l-ai copt. Ce sa pui […] The post Cozonacul nu se mucegaiește, e pufos și se desface fașii. Ingredientul secret folosit de appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

De ce nu iese cozonacul pufos. Iata ce greșeli faci

18:35, 30.04.2024 - Exista cateva motive din cauza carora cozonacul nu iese pufos. Cei care au mai facut pana acum acest desert tradițional cunosc bine secretele ca acesta sa iasa pufos, sa se rupa in fașii și sa aiba o umplutura suficienta. Daca nu ai experiența in bucatarie și te intrebi de ce nu iese cozonacul pufos,…

Orasul din Romania strabatut de un rau fierbinte. Este o bijuterie a tarii, putini stiu ca ascunde acest secret

13:36, 26.04.2024 - Știai ca intr-un oraș din Romania se afla un rau fierbinte? Da, ai citit bine. Foarte puțini romani l-au sesizat și ii cunosc povestea, in ciuda faptului ca municipiul este un centru turistic ce se impune in fața altora in țara. Ce trebuie sa descoperi despre unicul parau termal. Foto Singurul rau fierbinte…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…

Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești 

16:45, 25.03.2024 - Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post…

Cum albesti termopanul ingalbenit. Ingredientul secret e chiar in camara ta, e cea mai ieftina varianta

09:11, 12.03.2024 - Ferestrele tale termopan au o culoare alba atractiva, dar plasticul se poate ingalbeni in timp. Cum sa curațați ferestrele galbene și sa le redați aspectul original? Avem 4 metode simple care va vor ajuta sa albiți ramele și pervazurile ferestrelor. Așa ca, citește mai deaprte și afla cum albesti termopanul…


Ce parere ai despre aceasta stire?