Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină

Publicat:

O alternativa la carnea de porc sau de vita, este carnea de berbecuț, iar cotletele sunt preferatele tuturor. Se prepara simplu, iar asortate cu diverse sosuri și garnituri sunt delicioase, așa cum s-a vazut și in rețeta Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazare și piure de țelina

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere

10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…

Metoda banala prin care elimini hormonii și antibioticele din carnea de pui

04:50, 26.04.2024 - Carnea de pui este una dintre cele mai populare in zilele noastre. Este ușoara pentru stomac, se prepara rapid și este relativ ieftina. Dar mulți oameni se feresc de puiul cumparat din magazine, presupunand ca acesta poate fi "crescut" cu antibiotice, hormoni și alte substanțe periculoase. Exista mai…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Carnea de pui din Romania: o singura proba neconforma (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.500 de probe analizate, in cadrul Programului european de control

16:50, 15.04.2024 - Autoritațile romanești au prelevat, in 2022, un numar total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a carui producție a insumat 522.205 tone de carne de pasare.  Rezulta 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție romaneasca. Datele analizate de autoritațile naționale, din fiecare stat…

Ministrul agriculturii, dupa acuzațiile șefului ANPC: „Fermierii romani produc pui de calitate”

12:45, 30.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a transmis ca „fermierii romani produc pui de calitate” și ca „Romania are un grad de autosuficienta de 160% la carnea de pui”, dupa ce Horia Constantinescu, cel care se va retrage de la șefia ANPC, a afirmat ca unele firme vopsesc carnea de pui ca sa para mai buna.„Fermierii…

Cat au ajuns sa coste banalele urzici in Romania. Sunt mai scumpe decat carnea - FOTO

17:10, 19.03.2024 - Urzicile vandute in piețele din Romania au devenit mai scumpe decat carnea.Cei care vor sa se bucure de verdețurile sanatoase trebuie sa scoata bani serioși din buzunare. La piața, un kilogram de urzici a ajuns sa coste 30 de lei. Asociația pentru Protecția Consumatorilor din Romania a facut o comparație,…

Lista celor mai falsificate alimente din lume

09:16, 04.03.2024 - Falsificarea alimentelor devine o amenințare din ce in ce mai serioasa in intreaga lume, afectand nu doar gustul și calitatea produselor, ci și sanatatea consumatorilor. Carnea, lactatele și fructele, elemente de baza ale dietei zilnice, nu sunt excluse din acest proces fraudulos. Autoritațile din domeniul…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?