Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Costel Pantilimon a semnat cu Sunderland

Publicat:

"Cand am plecat de la City a fost important sa aleg cu club cu multa ambitie si un antrenor care are foame si dorinta de a duce echipa cat mai sus. Dupa ce am vorbit cu managerul, am stiut ca este locul potrivit. Abia astept sa debutez" , a declarat .

"Concurenta pe posturi este sanatoasa si le face bine jucatorilor nostri. Avem deja un portar mare in si acum altul in Costel pantilimon", a afirmat , director sportiv la Sunderland.

Sunderland a termkinat pe locul 14 ultima editie din , dupa o serie fabuloasa in ultimele etape.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ȘOC in Anglia! Mauricio Pochettino a plecat de la Chelsea » Cine l-ar putea inlocui

21:26, 21.05.2024 - Chelsea a ramas fara antrenor! Mauricio Pochettino (52 de ani) a parasit echipa dupa terminarea sezonului din Premier League. Pochettino și conducerea clubului au ajuns la un acord pentru intreruperea contractului. Managerul a avut o intalnire cu Paul Winstanley și Laurence Stewart, directorii sportivi…

Chelsea s-a impus in Battle of the Bridge, 2-0 cu Tottenham

23:40, 02.05.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea londoneza Tottenham, intr-o restanta din etapa a 26-a a Premier League.Chelsea a deschis scorul in minutul 24, cand Trevoh Chalobah a inscris cu o lovitura de cap din centrarea lui Conor Gallagher.

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Dezminte ca ar pleca in vara pentru a fi managerul lui Liverpool. „Opriți aceasta poveste!”

16:41, 11.04.2024 - Ruben Amorim (39 de ani), antrenorul lui Sporting Lisabona, a reacționat, la o conferința de presa, in legatura cu transferul sau in Premier League. „Nu m-am intalnit cu cei de la Liverpool și nu am niciun acord, nu e adevarat! Sunt antrenorul lui Sporting, vreau sa caștig aici și nu am discutat cu…

Antrenorul Kompany (Burnley), suspendat doua meciuri pentru proteste

15:50, 11.04.2024 - Antrenorul echipei Burnley, belgianul Vincent Kompany, a primit o suspendare de doua meciuri si o amenda pentru protestele contra arbitrilor in meciul cu Chelsea (2-2), disputat luna trecuta in Premier League, a informat Federatia engleza de fotbal (FA), potrivit Agerpres.

Premier League: Chelsea vs Manchester United - Derby-ul marilor dezamagiri

08:25, 04.04.2024 - Chelsea - Manchester United, meci contand pentru etapa a 31-a din Premier League, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 22:15, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Roman din Premier League vorbește de conflictul cu un antrenor englez: „Aveam mai multe zile libere decat ne antrenam”

20:05, 25.03.2024 - Costel Pantilimon, 37 de ani, aproape un deceniu in Anglia, a comentat la Premier GSP neințelegerile cu Sam Allardyce, pe care l-a avut manager la Sunderland. Costel Pantilimon, astazi in varsta de 37 de ani, manager general la Poli Timișoara, a jucat aproape un deceniu in Anglia (2011-2020), la Manchester…

Mijlocasul Mason Mount a revenit la antrenamentele lui Manchester United

17:36, 12.03.2024 - Mijlocasul lui Manchester United, Mason Mount, a revenit marti la antrenament, dupa patru luni de absenta cauzata de o accidentare la gamba, scrie AFP, potrivit Agerpres. In varsta de 25 de ani, Mount a purtat tricoul lui Manchester de 12 ori de la transferul sau, de 60 de milioane de lire sterline,…


Ce parere ai despre aceasta stire?