Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmin Cernat, adevărul despre relația cu soția sa. A divulgat tot, fără rușine

Publicat:

a spus tot adevarul despre relația cu soția sa. A divulgat totul, fara niciun fel de rușine. De mai bine de 11 ani, prezentatorul TV și-a gasit fericirea alaturi de Madalina Moroșanu. S-au cunoscut chiar la Kanal D, pe vremea cand el prezenta știrile sportive, iar ea era gazda matinalului. , declarații […] The post , adevarul despre relația cu soția sa. A divulgat tot, fara rușine appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana Tufaru a spus adevarul despre relația cu Gigi Becali, dupa ce a plecat din garsoniera lui: „Nu mai suntem sub aripa lui”

17:25, 07.05.2024 - Ioana Tufaru a vorbit despre mutarea in alta chirie, dar și despre relația pe care o are in prezent cu Gigi Becali, dupa ce a fost nevoita sa se mute din garsoniera blocului pe care il deține Gigi Becali.

Știrile Antena Stars. Andrei Ungureanu și soția lui, divorț in secret. „Omul cu Tourette”, adevarul despre desparțirea cu scandal: „M-a durut la inceput”

18:30, 25.04.2024 - Andrei Ungureanu și soția lui au divorțat. Cei doi s-au separat oficial de curand, in mare secret, „Omul cu Tourette” spunand ca a facut tot posibilul sa nu se ajunga la desparțire, dar nu a avut incotro. Au fost impreuna doi ani și jumatate.

Iulia Navalniia, primul interviu dupa moartea lui Alexei Navalnii: Ce spune despre relația cu soția lui Volodimir Zelenski

21:05, 17.04.2024 - Iulia, vaduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, a acordat primul ei interviu dupa moartea soțului ei jurnalistului Time Simon Schuster, unde a numit razboiul din Ucraina razboiul lui Putin, nu al rușilor, și a indicat ca Ucraina nu vrea sa caute anti -ruși de razboi, noteaza Times.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Anca Serea și Adi Sina, la un pas de divorț. Ce s-a intamplat intre cele doua vedete

13:21, 05.03.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt impreuna de foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate acestea, cei doi au fost la un pas de divorț. Motiv, aflați-l in randurile urmatoare. Anca Serea și Adi Sina, pe punctul sa divorțeze Anca Serea are 42 de ani, iar soțul…

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?