Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirusul a dezvoltat o nouă tulpină, mai infecțioasă și cu transmitere mai rapidă

Publicat:

Virusul SARS CoV-2 a suferit mutații, a dezvoltat o noua tulpina și este mai infecțios, au stabilit mai multi experți de la . Ei au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au analizat mii de probe din primul val al epidemiei pe care le-au comparat cu analizele din prezent, potrivit stiri.tvr.ro. Coronavirusul a suferit mutatii si a dezvoltat o noua tulpina, odata cu raspandirea in intreaga lume. Expertii au stabilit ca tulpina din al doilea val este mai infectioasa. Practic, 99% dintre persoanele testate la spitalul din Houston au avut tulpina mai infectioasa. Noua tulpina

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Un nou virus a suferit o mutație genetica și se transmite de la animale la om

23:00, 01.04.2024 - Acesta este al doilea caz de persoana depistata pozitiv la gripa aviara in tara, dupa ce virusul a imbolnavit cirezi din Texas, Kansas si alte cateva state in ultima saptamana."Pacientul a raportat ca unic simptom ochii rosii (conjunctivita) si se recupereaza", au anuntat luni autoritatile, adaugand…

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Cea mai rapida fisura din stratul de gheața al Antarcticii i-a surprins pe oamenii de știința

02:26, 06.03.2024 - Oamenii de știința americani au inregistrat cea mai rapida fisura din stratul de gheața detectata vreodata. Evenimentul a avut loc in 2012 pe platoul de gheața Pine Island, situat de-a lungul coastei de vest a Antarcticii, relateaza Planet Today, citind revista AGU Advances. Falia care s-a format a…

Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou tip de frunza artificiala

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de "frunza artificiala, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…


Ce parere ai despre aceasta stire?