Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: Mason Mount (Chelsea) a fost în parc, deşi i s-a cerut să stea în izolare

Publicat:

a fost, duminica, într-un parc din Londra, unde a jucat fotbal alaturi de (), el nerespectând astfel decizia clubului Chelsea prin care toti jucatorii trebuie sa stea în izolare.
Jucatorii echipei Chelsea si staful medical sunt în izolare, dupa ce Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus saptamâna trecuta. Ei ar fi trebuit sa fie în izolare pâna în weekend.

În ceea ce-l priveste pe , a a anuntat ca anumiti membri ai clubului s-au izolat, dupa ce au…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, decorat la Londra cu Crucea Oficiala a Ordinului 'Isabela Catolica'

12:15, 16.05.2024 - Fostul fotbalist spaniol Mikel Arteta, actual antrenor al echipei Arsenal, a fost decorat, miercuri, cu Crucea Oficiala a Ordinului "Isabela Catolica", in cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Spaniei din Londra, informeaza EFE.

Incredibil. A renunțat la fotbal in octombrie trecut, dar inca aduce pagube echipei de la care s-a retras!

16:16, 15.05.2024 - Eden Hazard (33 de ani), fostul atacant belgian, care in toamna a anunțat ca se lasa, ii va mai aduce lui Chelsea 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro). Banii reprezinta bonusul stipulat in contractul semnat cu Real Madrid in 2019, pe 5 ani, pentru calificarea in finala Ligii Campionilor.…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Piers Morgan, verdict dur dupa ce Arsenal a parasit Liga Campionilor + Reacția presei internaționale

00:55, 18.04.2024 - Piers Morgan (59 de ani), vedeta de televiziune și fan declarat al celor de la Arsenal, a fost extrem de dezamagit dupa eliminarea „tunarilor” din Liga Campionilor, dupa ce elevii lui Mikel Arteta au fost invinși de Bayern, scor 0-1 (2-3 la general). Dupa 2-2 la Londra, englezii plecau cu șansa a doua…

Portarul Manuel Neuer a revenit la antrenamentele echipei Bayern Munchen

15:00, 08.04.2024 - Portarul si capitanul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit la antrenamente, luni dimineata, inaintea meciului cu Arsenal, care va avea loc la Londra, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Ma bazez pe sustinerea fanilor echipei pentru partida cu FC Porto, spune antrenorul Arteta (Arsenal)

20:20, 11.03.2024 - Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, a dat asigurari ca fanii echipei vor impinge echipa spre victorie in meciul cu FC Porto, de pe Emirates, returul din optimile de finala ale Ligii Campionilor, scrie EFE, potrivit Agerpres. "Tunarii" trebuie sa intoarca rezultatul de 1-0 cu care au pierdut…

Victorie dramatica FC Porto cu Arsenal

06:36, 22.02.2024 - FC Porto a invins-o dramatic pe Arsenal, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe stadionul ”Dragao”, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal. Brazilianul Galeno a facut diferenta, in ultimele secunde ale meciului (90+4), cu un sut la coltul lung al portii lui Raya, dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?