Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: În Olanda, se închid școlile, iar restricțiile sanitare au fost prelungite

Publicat:

Premierul olandez a anuntat marti inchiderea scolilor primare saptamana viitoare si prelungirea actualelor restrictii sanitare pana la 14 ianuarie din cauza noii variante Omicron, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mark Rutte e optimist ca va prelua șefia NATO, dar Romania, Slovacia și Ungaria ii pun piedici: „Voi aștepta”

11:00, 31.05.2024 - Premierul olandez, Mark Rutte, s-a declarat „optimist” cu privire la șansele sale de a fi numit noul secretar general al NATO, dar a subliniat ca acest lucru „nu este inca decis”, din cauza lipsei de sprijin din partea Romaniei, Slovaciei și Ungariei, potrivit EFE.

Atenție, pasageri: Inca 30 de zile de acces limitat la Aeroport. Restricțiile, prelungite de autoritați

16:10, 30.05.2024 - Masurile privind accesul limitat in terminalul Aeroportului Internațional Chișinau vor fi prelungite cu inca 30 de zile. Aceste masuri sunt necesare pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor calatorilor. Anunțul a fost facut de Poliția de Frontiera.

Atenție, pasageri: Restricțiile de la Aeroport, prelungite cu inca 14 zile. Decizia a fost luata de Grupul de Management al Riscurilor

15:20, 15.05.2024 - Poliția de Frontiera anunța ca in urma deciziilor luate de Grupul de Management al Riscurilor, masurile de restricționare a accesului in terminalul Aeroportului Internațional Chișinau sunt prelungite cu inca 14 zile.

Erdogan a refuzat sa dea mina cu premierul olandez

16:16, 29.04.2024 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a evitat sa dea mina cu principalul candidat la postul de secretar general al NATO, premierul olandez Mark Rutte. In același timp, el a ținut sa-i indice locul pe unde ar trebui sa plece. Videoclipul a fost publicat pe rețelele de socializare. Se crede ca subiectul…

Mark Rutte promite un ajutor suplimentar pentru Ucraina „devastata zilnic de invazia rusa”

19:45, 12.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a promis vineri un ajutor suplimentar de un miliard de euro pentru Ucraina "devastata zilnic de invazia rusa". Acsta a declarat ca ucrainenii trebuie „sa caștige aceasta batalie”.

Rutte suplimenteaza ajutorul pentru Ucraina

19:40, 12.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a promis vineri un ajutor suplimentar de un miliard de euro pentru Ucraina „devastata zilnic de invazia rusa”. „Tarile de Jos vor debloca anul acesta un miliard de euro suplimentar pentru sprijinul militar” al Ucrainei, iar suma se adauga celor „doua miliarde de euro deja…

Gabriel Attal sprijina candidatura omologului sau olandez, Mark Rutte, la conducerea NATO

00:45, 07.03.2024 - Premierul francez, Gabriel Attal, a afisat, miercuri, la Haga, sprijinul Parisului pentru candidatura omologului sau olandez, Mark Rutte, la conducerea NATO, sustinuta deja de mai multe state membre, dar contestata de Ungaria, noteaza AFP, preluat de agerpres.ro. “Evident, sprijinim candidatura lui…

Franța il vrea pe Mark Rutte la conducerea NATO: „Il sprijinim, avand in vedere experiența sa”

23:55, 06.03.2024 - Premierul francez, Gabriel Attal, și-a afirmat, miercuri, la Haga, sprijinul Parisului pentru candidatura omologului sau olandez, Mark Rutte, la conducerea NATO, sustinuta deja de mai multe state membre, dar contestata de Ungaria.


Ce parere ai despre aceasta stire?