Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CORONAVIRUS. Ce prevăd americanii că se va întâmpla începând cu data de 1 mai

Publicat:

Administratia presedintelui american considera ca relaxarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 ar putea veni de la 1 mai.  , seful administratiei americane pentru alimente, susține ca „SUA vede lumina de la capatul tunelului, dar siguranța și binele poporului american trebuie sa aiba prioritate si sa determine deciziile luate”. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, reacție violenta dupa verdictul tribunalului din New York: Tot ceea ce se intampla este orchestrat de Wasgington, de Casa Alba

18:20, 31.05.2024 - Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a reacționat dupa condanarea dictata de un juriu din New York in urma acuzațiilor din scandalul Stormy Daniels. Acesta se declara nevinovat și acuza imixtiuni politice inainte alegerilor prezidențiale din SUA. Inntr-o conferița de presa desfașurata vineri Trump..

Americanii au facut o oferta Israelului

10:41, 12.05.2024 - Administrația americana ofera Israelului informații despre grupul Hamas și asistența cu refugiații in schimbul abandonarii operațiunii din orașul Rafah din sudul Fișiei Gaza, scrie The Washington Post. {{746416}}Informațiile de spionaj americane vor ajuta Forțele de Aparare Israeliene (IDF) sa determine…

Donald Trump compara administrația Joe Biden cu Gestapoul, acuzand instrumentarea politica a justiției

09:15, 06.05.2024 - Fostul președinte republican, Donald Trump, și-a intensificat atacurile asupra administrației succesorului sau democrat, Joe Biden, acuzand-o de manipularea justiției in mod similar cu Gestapoul, poliția politica a Germaniei naziste, au raportat media americane duminica, potrivit AFP.

Trump compara administratia Biden cu Gestapoul, potrivit presei americane

08:50, 06.05.2024 - Fostul presedinte republican Donald Trump si-a intensificat acuzatiile de instrumentare a justitiei de catre administratia succesorului sau democrat Joe Biden, comparand-o cu Gestapoul, politia politica a Germaniei naziste, au raportat duminica media americane, transmite AFP.

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Lovitura dura pentru fostul presedinte Ion Iliescu. Se intampla vineri, 26 aprilie 2024, in dosarul Mineriadei

19:55, 24.04.2024 - Dupa ce președintele Iohannis semna cererea de trimitere in judecata formulata pe numele lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, asistam la o lovitura dura pentru fostul presedinte Ion Iliescu, și totul se intampla vineri, 26 aprilie 2024, in dosarul Mineriadei. Asistam la o lovitura dura pentru…

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Joe Biden și Donald Trump, cei mai detestați candidați din istoria SUA. Sondajele arata ca americanii vor vota „raul cel mai mic”

12:20, 04.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump, nu au starnit atat de multa respingere in randul alegatorilor, conform mai multor sondaje, printre care și unul publicat miercuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?