Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornuri de casă cu unt şi brânză

Publicat:

Ingrediente 500 g branza proaspata sau urda 100 ml lapte 1 pliculet de drojdie uscata (7 g) sau 25 g de drojdie proaspata 100 g de parmezan ras sau alta branza uscata 1 ou 2 lingurite de sare fina 500 g de faina 3 linguri de ulei 50 g unt topit, pentru uns aluatul-1 ou pentru uns deasupra seminte Mod de preparare Faina se cerne intr-un vas si se amesteca impreuna cu drojdia uscata. Se adauga laptele, branza proaspata, parmezanul, oul, laptele si sarea si se framanta usor.Se adauga treptat uleiul si se framanta. Aluatul va fi potrivit de moale si usor lipicios de la branza. Se lasa la dospit, la…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Drojdie proaspata sau drojdie uscata? Care este mai buna si cand trebuie folosita fiecare, de fapt

11:05, 14.02.2024 - Drojdia este un ingredient comun in bucatariile gospodinelor care obișnuiesc sa gateasca paine. Ea poate genera confuzie insa, fiindca se prezinta sub mai multe sortimente. Drojdia proaspata versus drojdia uscata: care este mai buna și cand trebuie folosita fiecare. Ce este drojdia și cum acționeaza…

Luna Solai trece la un alt nivel, produce lapte vegetal!

11:41, 13.02.2024 - Celebra fabrica de la LUNA lanseaza acum o rețeta proprie de lapte vegetal. Practic se trece la un alt nivel pentru brandul Luna Solai. Laptele vegetal, din ce in ce mai cunoscut si utilizat in dietele vegetariene, raw-vegane sau fara lactoza, cu o consistența cremoasa și un gust placut, este ideal…

Prajitura Kinder felie de lapte. Cum prepari acasa deliciosul desert

14:36, 04.02.2024 - Ingrediente pentru blat:-         6 oua;-        150 grame faina;-        30 grame cacao;-        120 grame zahar;-        30 ml apa;-        10 grame zahar vanilat;-        1 praf de sare.Ingrediente pentru crema:-        400 ml smantana pentru frișca;-        100 ml lapte;-        120 grame ciocolata…


Ce parere ai despre aceasta stire?