Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina Vlădescu, în cartea La Poesia Della Moda

Publicat:

Publicata in martie 2012 de editura italiana Logos, in 4 editii (italiana, engleza, franceza si spaniola), cartea cuprinde creatiile a 100 de designeri "care nu accepta sa fie constransi in limitele unor definitii, exprimandu-se prin impulsuri creative ce se materializeaza in colectiile lor. Alaturi de nume de prim rang, se remarca numerosi tineri cu un talent exploziv, capabili sa impuna o viziune personala asupra universului de fashion design".

apare in carte alaturi de designeri precum , de Castelbajac

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Versiunea in engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata

18:25, 29.04.2024 - Versiunea in limba engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata recent de Editura Centrala de Compilație și Translație. Cartea cuprinde 78 texte importante ale lui Xi Jinping despre ințiativa chineza din perioada septembrie 2013 și noiembrie 2023, in care se…

Autobiografia actriței Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie fara un capitol controversat

15:45, 25.04.2024 - Cartea autobiografica a actriței australiene Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie, insa fara o parte, considerata controversata, care il privea pe Sacha Baron Cohen, potrivit mediafax.

Scriitorul-finanțist Septimiu Moga iși lanseaza joi cartea „Cronici subiective”

14:25, 23.04.2024 - O invitație la lectura, la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”. Cartea va fi lansata in aceasta saptamana.

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce era la inchisoare: Cand va fi publicata cartea „Patriot”

22:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce se afla la inchisoare. Cartea autobiografica, intitulata Patriot, va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, scrie stirileprotv.ro .

Una dintre cele mai vechi carți din lume ar putea fi vanduta cu peste 2,6 milioane de dolari

14:10, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters. Codexul Crosby-Schoyen – scris in limba copta pe papirus in jurul anilor 250-350 d.Hr. si produs intr-una…

Cartea de evidența personala PCR a lui Nicolae Ceaușescu, publicata de CNSAS FOTO

18:05, 03.04.2024 - Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securitații a publicat miercuri Cartea de evidența personala a lui Nicolae Ceaușescu, un document cu biografia fostului dictator, așa cum era inregistrata in arhiva Partidului Comunist Roman. Cartea de evidența a lui Ceaușescu purta numarul 0000001.

Ți-e foame? Citește un capitol memorabil dintr-o carte care arata cum Hitler și Stalin au exterminat milioane de oameni prin infometare!

15:05, 05.03.2024 - Cu doi ani in urma, cand se tot vorbea cu insistența, in spațiul public, de o posibila „criza alimentara la nivel mondial”, am prins la radioul public un interviu cu un analist economic. Probabil ca sub impulsul temerilor pe seama „crizei alimentare”, care era un subiect la moda atunci, intre timp a…


Ce parere ai despre aceasta stire?