Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord trage două proiectile neidentificate către est, anunţă Coreea de Sud

Publicat:

Coreea de Nord a tras luni doua proiectile neidentificate, a anuntat armata sud-coreeana, la cateva saptamani dupa ce Phenianul a anuntat sfarsitul moratoriului testelor de racheta balistica cu raza lunga de actiune, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Premierul ii 'trage de urechi' pe evazioniști: 'Avem cele mai mici taxe, macar pe acelea sa le platim'

12:55, 27.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat ca Romania are cea mai mare evaziune din Europa, dar si cele mai mici taxe si a adaugat ca, daca avem cele mai mici taxe, macar pe acelea sa le platim. El considera ca in aceasta situatie ceva nu functioneaza.

Relațiile Turcia-Israel raman tensionate și dupa atacul iranian: „Netanyahu trage toata regiunea in razboi ca sa ramana la putere”

23:20, 17.04.2024 - Turcia l-a acuzat, miercuri, pe premierul guvernului israelian, Benjamin Netanyahu, ca intentioneaza sa traga Orientul Mijlociu in razboi „pentru a ramane la putere”, pe fondul unui conflict sangeros in Fasia Gaza cu teroriștii Hamas.

Seful spionajului rus a mers in Coreea de Nord pentru a strange colaborarea dintre cele doua state

05:20, 28.03.2024 - Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei saptamani pentru a discuta despre cooperarea in domeniul securitatii, a transmis joi agentia nord-coreeana de presa KCNA.

Focuri de arma intre blocuri

21:05, 25.03.2024 - Politistii au deschis o ancheta, dupa ce imagini cu un barbat care pare a trage cu un pistol intre blocuri au fost publicate pe Facebook.   Incidentul are loc pe timp de noapte, iar in clipul care are doar 11 secunde barbatul este surprins in timp ce trage de trei ori. ”In urma vizualizarii imaginilor,…

Doar șapte țari din lume au aerul curat: Un raport ce a analizat 134 de state și regiuni trage un puternic semnal de alarma

11:35, 19.03.2024 - Doar șapte țari din 134 indeplinesc standardul internațional de calitate a aerului, poluarea mortala a aerului devenind tot mai problematica din cauza activitaților economice și a impactului toxic al fumului provocat de incendii, arata un raport citat de The Guardian, scrie digi24.ro .

Marcel Ciolacu il trage de maneca pe Marcel Boloș: ANAF nu ar trebui sa verifice aceste firme/ VIDEO

21:06, 05.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a participat la Gala CONAF- ”Women in Economy”, iar aici a citit o serie de statistici care arata faptul ca firmele conduse de femei au rezultate mai bune, de aceea nu ii va cere ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, sa trimita controale de la ANAF. Buna seara, ma bucur ca…

InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania

08:21, 25.02.2024 - InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania The post InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania first appeared on Partener TV .

Titi Aur trage un semnal de alarma: Așa iși strica șoferii motorul mașinii pe timpul iernii

12:56, 04.02.2024 - Pilotul Titi Aur spune ca mulți șoferi iși strica motorul mașinii fiindca nu respecta o regula simpla privind condusul pe timp de iarna.Este pornirea motorului in avans de plecare o soluție buna? Titi Aur spune ca nu neaparat "Inginerii nu au reușit sa ajunga la o concluzie. Sunt imparțiți…


Ce parere ai despre aceasta stire?