Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord provoacă panică la nivel mondial: anunță că a dezvoltat tehnologia pentru a lansa arma nucleară

Publicat:

Coreea de Nord a confirmat testarea unui nou timp de racheta balistica, lansata de pe mare si capabila sa transporte o arma nucleara, escaladand semnificativ tensiunile din regiune, comparativ cu testele cu rachete cu raza scurta de actiune efectuate incepand din luna mai, relateaza BBC.

Citește și: Curtea Constituționala, motivare care arunca in aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

Racheta, capabila sa transporte o arma nucleara, este al 11-lea test efectuat de Coreea de Nord in acest an, informeaza News.ro.

Aceasta racheta, trasa de pe o platforma marina, poate sa fie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura de proporții: la nivel mondial: Cererea de gaze naturale va exploda din cauza AI!

11:15, 06.05.2024 - Producatorii de gaze naturale anticipeaza o crestere semnificativa a cererii in urmatorul deceniu, deoarece dezvoltarea inteligentei artificiale duce la o crestere a consumului de energie electrica pe care sursele regenerabile ar putea sa aiba dificultati sa o satisfaca singure, relateaza CNBC.

Coreea de Nord continua sa testeze noi arme, de data asta și o racheta capabila sa transporte un focos nuclear

20:50, 20.04.2024 - Regimul de la Pyongyang a testat vineri, 20 aprilie, o ogiva de racheta de croaziera și a procedat la un tir experimental al unei noi rachete antiaeriene in largul coastelor de vest ale Coreei de Nord, anunța agenția oficiala de presa nord-coreeana KCNA. In detaliile oferite de agenția citata se precizeaza…

Coreea de Nord, test de putere al unui focos de foarte mari dimensiuni

05:05, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Cel mai mare furnizor de componente auto la nivel mondial a anunțat posibile concedieri pentru 2024

15:20, 18.04.2024 - Bosch, cel mai mare furnizor mondial de componente auto, a avertizat joi asupra unor noi reduceri de costuri si de personal, prognozand stagnarea productiei de vehicule, ce va afecta marja de profit.

Romania, pe contrasensul mondial! FMI anunța ca economia va crește la nivel global!

07:40, 17.04.2024 - Fondul Monetar International (FMI) si-a imbunatatit usor previziunile privind cresterea economiei globale, marti, spunand ca economia s-a dovedit ”surprinzator de rezistenta”, in ciuda presiunilor inflationiste si a schimbarilor politicii monetare, transmite CNBC. FMI se asteapta acum la o crestere…

Explicația oamenilor de știința pentru creșterea puternica a numarului cancerelor de prostata la nivel mondial

08:30, 06.04.2024 - Numarul cancerelor de prostata va creste puternic in urmatorii ani la nivel mondial, in special in tarile mai putin bogate, estimeaza un studiu publicat in revista The Lancet, care explica aceasta tendinta prin imbatranirea previzibila a populatiei, informeaza AFP, potrivit Agepres.

Coreea de Sud și Romania discuta despre legaturi mai stranse in energia nucleara și aparare

08:35, 26.03.2024 - Ministerul industriei din Coreea de Sud a declarat luni ca a discutat modalitați de a-și extinde parteneriatul industrial cu Romania, concentrandu-se pe sectoarele energiei nucleare și apararii, relateaza The Korea Times citat de Rador Radio Romania. Ministrul Industriei, Ahn Duk-geun, s-a intalnit…

Coaliția PSD PNL s-ar fi ințeles și electoratul ar urma sa fie chemat de 3 ori la vot. Președintele CJ Dambovița: „Comasarea alegerilor locale cu europarlamentare provoaca frisoane doar celor care nu au facut nimic din 2020”

14:35, 22.02.2024 - Comasarea alegerilor pare cel mai fierbinte subiect politic din ultimele zile, mai ales ca decizia politica trebuie luata pana pe 1 martie 2024, pentru a permite Parlamentului sa modifice legile și, in cazul unei contestari la Curtea Constituționala, sa se incadreze in timp pentru a veni decizia. Practic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?