Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord a simulat un ATAC asupra președintelui sud-coreean: Kim Jong-Un EXULTĂ

Publicat:

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a supravegheat un important exercitiu militar care a simulat un atac asupra "", sediul presedintiei sud-coreene, institutie aflata in mijlocul unui rasunator scandal politic, au anuntat duminica mediile de informare de

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un a supervizat un nou test cu rachete

15:20, 01.06.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui nou sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate de agentia oficiala de presa KCNA. Imaginile il arata pe Kim Jong Un, imbracat intr-o jacheta de piele maro si flancat de generalii sai, zimbind in fata a…

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Coreea de Nord il susține pe liderul Kim cu juraminte de loialitate de ziua de naștere

14:05, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de loialitate de ziua sa de naștere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Dovada prieteniei ruso-nord-coreeana: Kim Jong Un a expus public cadoul primit de la Vladimir Putin

07:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a mers public intr-o masina oferita de presedintele rus Vladimir Putin ca „dovada clara” a intaririi prieteniei dintre cele doua tari, a informat sambata presa de stat, citata de Reuters, scrie news.ro. Phenianul si Moscova au strans legaturille de cand Kim s-a intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?