Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copilul agresiv. Întrebări care te pot ghida în înțelegerea acestui comportament

Publicat:

Unii autori spun ca agresivitatea este recompensata – implicit – de familie sau de școala. De pilda, Kutner observa ca elevii mai agresivi „primesc mai multa atenție din partea profesorului”. De altfel, Kutner ne evidențiaza și altfel de recompense pentru comportamentele agresive: pe termen scurt copiii agresivi obțin tot ceea ce iși doresc. Abia mai tarziu comportamentul agresiv o sa fie asociat cu lipsa de prieteni, reputația proasta și alte consecințe negative.

Cu toate acestea, comportamentele agresive nu apar „din senin”, ele au anumiți factori declanșatori. Lerner și Parlakian

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O școala de conducatori auto din Turda folosește Inteligența Artificiala pentru a ajuta cursanții sa invețe legislația rutiera

11:01, 25.04.2024 - Situl școlii Cabriolet https://permis-de-conducere.turda.ro  folosește un algoritm de inteligența artificiala ce urmarește progresul cursanților și creeaza chestionare cu intrebari, din acele capitole ale legislației rutiere pe care aceștia nu le stapanesc inca. Cursanții școlii au acces gratuit la site cu…

Fata de 13 ani din Cluj data disparuta dupa ce nu a ajuns acasa de la scoala s-a intors la domiciliu

08:05, 24.04.2024 - Fata de 13 ani din Cluj-Napoca data disparuta dupa ce, luni, nu a ajuns acasa de la scoala si cautata de politisti s-a intors la domiciliu. „In cursul serii de 23 aprilie a.c. minora a revenit la domiciliu. Din primele verificari a rezultat ca aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni”, a transmis…

O școala din Oradea le-a cerut elevelor aflate la menstruație sa plece acasa. Directoarea spune ca a luat masura pentru „a proteja sanatatea copiilor”

13:15, 04.04.2024 - Centrul Școlar de Educație Incluziva Orizont din Oradea are 338 de elevi și eleve cu dizabilitați, dar 23 dintre acestea n-au avut voie sa vina la școala in timpul menstruației, relateaza Bihoreanul.„Ce este mai important? Sanatatea copilului sau faptul ca sta intr-o banca?”, spune directoarea Lacrimioara…

Fata de 12 ani, data disparuta dupa ce a plecat la școala, dar nu s-a mai intors acasa UPDATE Fata a fost gasita

12:56, 03.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila efectueaza cercetari pentru depistarea unei tinere in varsta de 12 ani, data disparuta de familie. „La data de 2 aprilie 2024, in jurul orei 00:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de catre un barbat, cu privire la faptul…

Alerta de plosnite in Bucuresti! Elevii, trimisi acasa. Unde „nu se face” scoala pe durata dezinsectiei

11:10, 22.03.2024 - Ministerul Educatiei trage un semnal de alarma! Plosnitele au invadat unitatile de invatamant din sectorul 5 din Bucuresti. Asadar, in aceasta zona a Capitalei, elevii nu vor merge la scoala luni, 25 martie. Toate scolile si gradinitele din Sectorul 5 vor fi inchise luni pentru dezinsectie, astfel ca…

AȚI VAZUT-O? Dupa școala, nu a mai ajuns acasa

20:50, 13.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, la data de 13 martie, in jurul orei 19:00, de catre un barbat din Bistrița, cu privire la faptul ca fiica lui PAȘCA ALBERTA SORANA, in varsta de 15 ani, nu a mai revenit la locuința ei din Bistrița, la incheierea cursurilor. Semnalmente:…

Baiat disparut din Cluj, nu a mai ajuns acasa de la școala

20:45, 01.03.2024 - Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata pe 1 martie, in jurul orei 17, despre faptul ca Rusu Ion, in varsta de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca a ieșit in jurul orei 12 de la unitatea școlara și nu a revenit la domiciliu pana in prezent. Baiatul are o inalțime aproximativa de 1,50 m, par…

Scandalul de la Liceul Goethe, studiu de caz. Meditațiile, școala de acasa fara de care elevii n-au mari șanse la examenele naționale

06:05, 23.02.2024 - Elevii romani fac meditații „la greu” pentru a trece Evaluarea Naționala, Bacalaureatul, iar apoi pentru a intra la facultate. Este deja un sport național cunoscut și acceptat. Insa ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei practici?


Ce parere ai despre aceasta stire?