Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil opărit cu supă pe aproape jumătate din corp, internat la Spitalul de Copii 'Sf Maria'

Publicat:

Un copil in varsta de 1 an a fost transferat de la un spital din judetul Neamt la Spitalul de Copii "Sf. Maria" din Iasi, dupa ce a fost oparit din greseala cu supa, potrivit Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Copil oparit cu supa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Transplant de ficat realizat in premiera la Iasi. O mama cu patru copii a primit organul salvator

16:40, 01.04.2024 - O femeie de 33 de ani din județul Galați, aflata in coma, a primit un ficat de la un donator aflat in moarte cerebrala, operatia de transplant fiind efectuata in premiera la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

(AUDIO) Iasi: Transplant hepatic la Spitalul ‘Sf Spiridon’; beneficiara este mama a patru copii

12:35, 01.04.2024 - Medicii de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iasi au efectuat un transplant de ficat unei femei din judetul Galati care suferea de insuficienta hepatica acuta si hepatita fulminanta toxica. Șefa Centrului Regional de Transplant, dr. Raluca Neagu Movila, a declarat ca beneficiara transplantului renal, o…

Una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit

20:20, 14.02.2024 - Una dintre cele doua fetite din comuna ieseana Lungani care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit, miercuri, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, unde fusese adusa in stare critica.

Un deputat PSD a anunțat ca pleaca din partid și poarta negocieri cu AUR

12:05, 14.02.2024 - Marius Ostaficiuc a scris pe Facebook ca a decis sa paraseasca PSD, dupa ce a activat 23 de ani in acest partid, fiind nemultumit de directia in care se indreapta formatiunea.“Despartirile fac parte si ele din politica. Dupa 23 de ani de la inscrierea in randurile social democratiei, am luat decizia…

Operatie complicata la Iasi: tumora pe creier langa zone cu functii vitale, la copil de 3 ani. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, Erika este bine acum”

13:35, 08.02.2024 - Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi au salvat viata unei fetite de trei ani care s-a prezentat la unitatea medicala in stare grava, diagnosticata cu o tumoare foarte mare pentru varsta ei, de 8 centimetri in diametru. Interventia chirurgicala a fost mai complicata decat in mod normal si…

Jumatate de milion de lei, MINIM, ca sa crești un copil pana la 19 ani in Romania

15:20, 30.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Costul creșterii unui copil in Romania este de 384.991 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?