Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil mutilat de un câine scăpat de la o stână. L-a fugărit până l-a pus la pământ și l-a mușcat

Publicat:

Ambulanța a adus la de Urgența din Caransebeș un copil mușcat de un caine scapat de la stana. Baiatul in varsta de 13 ani a fost mușcat de picior. Din fericire, leziunea nu a afectat tendonul, situație in care baiatul ar fi putut ramane invalid. Chiar el a reușit sa sune la numprul [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Un copil de 14 ani și-a recapatat vederea, dupa un chin care a durat cinci ani: „Pleoapa s-a lasat in jos“ VIDEO

12:20, 16.04.2024 - Un baiat de 14 ani din Galați și-a recapatat vederea, in urma unei intervenții chirurgicale complexe, facuta de o echipa de medici de la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi. Baiatul a fost operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.

Nu se modifica indemnizațiile primite de medici pentru garzi

11:20, 16.03.2024 - Ministerul Sanataii transmite ca ordonanța 19/2024 publicata in Monitorul Oficial, nu modifica indemnizațiile pentru garzi ale medicilor specialiști, primari și rezidenți, ci acorda indemnizații și medicilor care nu au dobandit inca o specialitate, dar fac garzi in UPU sau la Ambulanța.   Ordonanța…

Un copil de doi ani a fost ranit intr-un accident produs de o șoferița

22:35, 05.03.2024 - Un copil de doi ani a fost ranit si transportat la Camera de Primiri Urgente (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dupa un accident produs de o soferita care nu a pastrat distanta de siguranta in mers, informeaza Politia si Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU)

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Nebunie curata: Un argeșean a sunat nejustificat la 112 de 31.000 de ori anul trecut / Apelul STS catre populație

10:30, 11.02.2024 - Operatorii STS ai Serviciului de urgența 112 au preluat, anul trecut, peste 10 milioane de apeluri. Peste 53% din acestea au reprezentat urgențe. STS da exemplul unui apelant din Argeș care a sunat nejustificat la 112 de 31.000 de ori.In anul 2023, operatorii STS ai Serviciului de urgența 112 au…

Copil de 3 ani, mușcat de fața de un caine rottweiler. Cum a scapat proprietarul de raspunderea penala

13:00, 08.02.2024 - Un barbat din Sebeș, județul Alba, a scapat de fapta penala, dar trebuie sa plateasca daune morale dupa ce cainele sau a mușcat de fața un copil de 3 ani. Victima a avut nevoie de doua saptamani de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?