Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Convoi NATO, vizat de un atentat sinucigaş. Trei oameni au murit

Publicat:

Un convoi NATO a fost vizat sambata de un atentat sinucigas, la sud-vest de Kabul, conform purtatorului de cuvant al comandatului politiei afgane.

„Un atentator sinucigas si-a detonat masina in apropierea unui convoi al fortelor coalitiei, in apropierea palatului Dar-ul-Aman, fostul palat regal distrus in cursul razboiului civil”, conform unui reprezentant al autoritatilor locale.

, trei oameni au fost ucisi in urma deflagratiei.

Stire in curs de actualizare.



Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

VIDEO Aproape 700 de oameni au murit ingropați de vii in dezastrul din Papua Noua Guinee, estimeaza experții ONU

20:41, 26.05.2024 - Un responsabil al Natiunilor Unite (ONU) in Papua Noua Guinee a estimat duminica la 670 de morti bilantul alunecarii de teren care a ingropat in noaptea de joi spre vineri un sat din aceasta tara din Pacificul de Sud, informeaza AFP, conform Agerpres.

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

In cat timp au ajuns pompierii la incendiul din Sectorul 3, in care au murit doi oameni. Filmul evenimentelor

22:50, 13.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența București - Ilfov (ISUBIF) a intervenit cu aproape 20 de utilaje pentru stingerea incendiului de sambata din Sectorul 3 al Capitalei, in urma caruia doua persoane și-au pierdut viața, potrivit unui comunicat de presa. Pompierii au ajuns in 12 minute la intervenție.

Trei oameni au murit dupa ce au fost smulși de furtuna din apartamentele lor din blocuri turn, in China

15:55, 02.04.2024 - Trei persoane au murit duminica in provincia Jiangxi din China, dupa ce au fost smulse din apartamentele lor amplasate la mare inalțime de vanturile puternice, potrivit presei locale citate de Business Insider.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Peste 60 de oameni au murit intr-un atac revendicat de Statul Islamic la Moscova

09:20, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise și 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu uriaș la o sala de concerte de la periferia Moscovei. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

A murit medicul care a inițiat construcția spitalului Casa Austria. Dr. Poigenfurst a operat oameni impușcați la Revoluție

10:25, 14.03.2024 - Federația Caritas din Timișoara a anunțat decesul prof. dr. Johannes Poigenfurst din Viena. Datorita lui, la Timișoara s-a construit Casa Austria și astfel s-au pus bazele chirurgiei timișorene in domeniul traumatologiei in urma cu aproape 31 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?