Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de fructe roşii poate reduce efectele cancerului

Publicat:

Continutul inalt de antioxidanti si compusii bioactivi din fructele rosii contribuie la prevenirea si tratarea cancerului, potrivit medicului mexican , citat marti de EFE.

Cercetatoarea si coordonatoarea laboratorului farmaceutic si biotehnologic de la Universidad del Valle de Mexico (UVM) subliniaza intr-un comunicat ca studiul realizat asupra unor fructe ca zmeura, capsuni, mure, afine, fragi sau struguri a relevat ca acestea au proprietati anticancerigene.

In articolul sau "Proprietati fitochimice si farmaceutice ale fructelor rosii",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicamentul care reduce la jumatate riscul de progresie a cancerului

18:15, 03.06.2024 - Un medicament al GSK pentru mielomul multiplu Blenrep a redus aproape la jumatate riscul de progresie a bolii sau de deces, in comparatie cu tratamentele standard de ingrijire pentru cancerul de sange incurabil, potrivit datelor dintr-un studiu clinic in stadiu avansat prezentat duminica la o intalnire…

Nu este suficient sa fumezi mai puține țigari pentru a reduce efectele nocive cauzate de fumat

17:05, 29.05.2024 - Fie ca este vorba despre politica, schimbarile climatice sau medicina moderna, raspandirea dezinformarii are un efect daunator asupra societații. Afirmațiile false, pe langa faptul ca sunt dificil de identificat, creeaza adesea confuzie și sunt daunatoare, așa cum sunt și deciziile neinformate.

O șansa la viața: Cum incetinește consumul de legume evoluția cancerului de prostata

06:25, 26.05.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatori de la Universitatea California din San Francisco vine cu vești incurajatoare pentru barbații diagnosticați cu cancer de prostata. O alimentație bogata in fructe și legume ar putea influența pozitiv evoluția acestei fo

Capșuni albe: ce beneficiu inedit aduc pentru sanatate, diferența majora fața de cele roșii

09:31, 20.05.2024 - In acest articol, vom explora caracteristicile și avantajele capșunilor albe, precum și motivele pentru care ar trebui sa le incerci.Ce sunt capșunile albe?Capșunile albe, cunoscute și sub denumirea de Pineberries, sunt o varietate a capșunilor tradiționale, avand o culoare alba sau roz pal și semințe…

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Cat timp putem ține la frigider ouale roșii de Paște. Consumul de oua stricate sau contaminate poate duce la infecții alimentare

10:46, 22.04.2024 - Sarbatorile Pascale se apropie, iar conform tradiției gospodinele vor vopsi ouale roșii. Atunci cand ouale sunt depozitate necorespunzator sau sunt lasate sa stea timp indelungat dupa fierbere la temperaturi ridicate, acestea pot fi expuse contaminarii bacteriene, cum ar fi Salmonella.Consumul de oua…

Șoferii pot reduce consumul de carburant cu 15-25% daca scot un singur element de pe mașina

19:26, 18.04.2024 - Experții in domeniul auto au avertizat ca orice piesa suplimentara adaugata la un vehicul poate „diminua aero-eficiența” și, prin urmare, poate crește rezistența la inaintare, ceea ce presupune un consum mai mare de carburant.

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.


Ce parere ai despre aceasta stire?