Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Publicat:

Consumul a doua sau mai multe bauturi dietetice crește riscul de accident vascular cerebral, boli de inima si chiar poate provoaca moartea prematura, potrivit unui studiu citat de Independent. Studiul realizat de o echipa de experți de la Colegiul de din a implicat mai multe de 80.000 de femei din... -ul Consumul de bauturi dietetice creste riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furia poate ucide. Crește riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral

12:45, 02.05.2024 - Oamenii de știința americani avertizeaza ca furia poate avea consecințe grave asupra sanatații. Potrivit unui studiu recent, chiar și episoadele scurte de furie pot afecta funcția vaselor de sange, crescand riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral timp de pana la 40 de minute.

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Un barbat din Leova, diagnosticat cu accident vascular cerebral ischemic, tratat cu succes la Spitalul raional Hincești

20:45, 19.04.2024 - Primul caz de accident vascular cerebral tratat cu succes in Centrul primar de AVC al Spitalului raional Hincești, la doar doua zile de cand și-a inceput activitatea. Pacientul, un barbat in varsta de 49 de ani din raionul Leova, a fost diagnosticat cu accident vascular cerebral ischemic, prin intermediul…

Centrala nucleara Zaporojie, vizata de un atac cu drone. „Riscul unui accident nuclear major” crește, atenționeaza AIEA

08:55, 08.04.2024 - Liderul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA) și-a exprimat dezaprobarea fața de bombardamentul cu drone lansat asupra unuia dintre cele șase reactoare ale centralei nucleare Zaporojie din Ucraina, relateaza The Guardian.

Fibrilația atriala crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori

18:45, 04.04.2024 - Fibrilația atriala (cel mai frecvent tip de aritmie cardiaca) crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori, cu consecințe fatale in 30% din cazuri și invaliditate pentru jumatate dintre cei afectați, potrivit mediafax.

Studiu: Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

14:20, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie, relateaza Mediafax. Studiul a concluzionat ca cei cu…

Alimente care cresc colesterolul si trigliceridele

16:25, 08.03.2024 - Colesterolul și trigliceridele sunt grasimi importante pentru funcția organismului nostru, insa cantitați prea mari din una sau alta (sau ambele) pot provoca afecțiuni grave de sanatate. In mod obișnuit, se crede ca anumite tipuri de alimente pot crește nivelul de colesterol și trigliceride, așadar,…

O donație istorica de 1 miliard de dolari elimina taxele de școlarizare la un colegiu de medicina din New York

10:15, 27.02.2024 - O donație istorica de 1 miliard de dolari elimina taxele de școlarizare la un colegiu de medicina din New York. O donație istorica de 1 miliard de dolari va elimina complet taxele de școlarizare la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York.


Ce parere ai despre aceasta stire?