Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumă asta în locul micului dejun ca să-ţi subţiezi talia şi să topeşti grăsimea abdominală

Publicat:

Facand parte din familia fructelor tropicale, bananele sunt extrem de populare pretutindeni in lume, atat pentru gustul savuros, cat si pentru proprietatile lor nutritive si aplicatiile lor terapeutice.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un cațel de usturoi seara. Cum se consuma și la ce ajuta

15:35, 17.04.2024 - Inca din cele mai vechi timpuri, usturoiul este folosit, pe langa gastronomie, și ca remediu pentru diferite probleme. Este cunoscut faptul ca ajuta la intarirea sistemului imunitar și este indicat inclusiv celor care vor sa slabeasca, pentru ca stimuleaza metabolismul.

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Autoritațile vaneaza 'gașca micului ticalos', dupa ce un copil de 11 ani a jefuit o banca și a amenințat angajații

00:40, 23.03.2024 - Autoritațile vaneaza "gașca micului ticalos" dupa ce un copil de 11 ani a jefuit o banca. Baieții au transmis un bilet de amenințare unui casier inainte de a fugi cu o suma de bani care nu a fost facuta publica. Gașca este cunoscuta sub numele de 'The Little Rascals' - 'Micuții șmecheri', numele unui…

Rețeta simpla de conopida prajita cu usturoi. Cum sa gatești unul dintre cele mai delicioase preparate pentru micul dejun

11:11, 13.03.2024 - Conopida este un aliment sanatos, pe care esteb recomandat sa il consumi inca din primele ore ale zilei. Poți sa o gatești in multe feluri, inclusiv prajita. Iata cat de delicioasa este in combinație cu usturoiul și cum trebuie sa o prepari!

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Ce droguri se consuma in Capitala. Ecstasy, ketamina și cocaina, gasite in apele reziduale

11:35, 04.03.2024 - In București consumul de droguri este asemanator cu cel din marile orașe europene. O arata o analiza a apelor reziduale care se realizeaza anual de catre Observatorul European pentru Droguri și Toxicomanie in peste 100 de orașe europene. Drogul cel mai utilizat de romani este ketamina, in timp ce in…

Alimente pe care trebuie sa le eviți daca vrei sa nu te confrunți cu grasimea abdominala

14:55, 26.02.2024 - Pe langa faptul ca este inestetica, grasimea de pe burta este și periculoasa pentru sanatate. Grasimea viscerala inconjoara stomacul, ficatul și intestinele și produce substanțe toxice care cresc tensiunea arteriala și provoaca inflamații, relateaza NY Post.

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.


Ce parere ai despre aceasta stire?