Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consulul României în El Salvador a fost găsit ASASINAT, cu un căluș în gură!

Publicat:

Consulul onorific al României în , , a fost gasit mort în locuința sa din capitala țarii, au anunțat autoritațile, citate de site-ul agenției Reuters.

Victima a fost gasita legata cu un caluș la gura în locuința sa dintr-o zona selecta a orașului, iar investigațiile continua, a declarat un purtator de cuvânt al poliției.

Biroul procurorului general a anunțat pe Twitter ca decesul este investigat drept crima, fara a oferi alte detalii.

Ministerul de Externe din a anunțat ca Salume, un cetațean…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Turiștii uciși in Afganistan erau spanioli

09:05, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Atașatul militar britanic la Moscova a fost expulzat ca raspuns dupa o decizie similara luata de Londra

19:56, 16.05.2024 - Adrian Coghill tasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova a fost declarat, joi, ''persona non grata'' in Rusia, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters, AFP…

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Kirgizstanul isi indeamna cetatenii sa-si limiteze calatoriile in Rusia

11:56, 27.03.2024 - Ministerul de Externe al Kirgizstanului isi indeamna cetatenii sa-si amane calatoriile nenecesare in Rusia, dupa atacul de la sala de concerte din Moscova care a fost atribuit imigrantilor din regiunea Asiei Centrale, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. Evenimentele au sporit sentimentul anti-imigranti…

Rusia a interzis intrarea in tara a 227 de cetateni ai SUA

14:25, 14.03.2024 - Federația Rusa a interzis intrarea in țara a 227 de cetațeni americani, printre care se numara și purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Matthew Miller, a transmis joi Ministerul rus de Externe, relateaza Reuters.

Precizarile Vaticanului dupa declarațiile despre „steagul alb” ale Papei Francisc in razboiul din Ucraina

09:50, 12.03.2024 - Prima conditie pentru orice negocieri pentru incetarea razboiului din Ucraina este ca Rusia sa-și opreasca agresiunea, a declarat marți numarul doi de la Vatican, intr-un interviu pentru cotidianul italian Corriere della Sera, relateaza Reuters.Ministerul de Externe ucrainean l-a convocat, luni, pe…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Noi sancțiuni impotriva Rusiei dupa moartea lui Navalnii - LIVE TEXT

07:16, 05.03.2024 - UPDATE 00.00 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, asteapta sa aiba saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin asupra situatiei precare de la centrala nucleara Zaporojie ocupata de trupele ruse.UPDATE 22.00 - Ambasadorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?