Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantina și Raymond, în vacanță, alături de nașul Tolea și soția acestuia. Cei patru au fugit, după nuntă, la relaxare: "Cei mai frumoși"

Publicat:

S-au cunoscut in competitia matrimoniala "Mireasa pentru fiul meu", s-au indragostit nebuneste si au plecat de mana acasa, traindu-si iubirea, pana la cel mai mic detaliu. Si, pentru ca orice femeie este implinita in momentul in care imbraca rochia de mireasa si aduce pe lume un bebe, cei doi au facut si primul pas spre cladirea familiei lor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Ce familie frumoasa are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arata soția acestuia, Alina

15:40, 22.03.2024 - Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mandrește cu o familie minunata. Acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alina, femeia care i-a daruit doi baieți.

Adolescent retinut dupa ce a atacat cu maceta un barbat, incercand sa-i fure masina

14:10, 14.03.2024 - Politistii l-au identificat si retinut, joi, pe individul care a atacat un barbat cu maceta, cerandu-i cheile de la autoturism. Fiindca nu a reusit sa obtina ce dorea, atacatorul l-a lovit pe barbat, apoi a fugit. Incidentul a avut loc miercuri seara, pe o strada din Brasov, iar atacatorul este un adolescent…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Jenant! O șoferița de 79 de ani a lovit un minor pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

12:35, 22.02.2024 - La data de 21 februarie 2024, in jurul orei 21.30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizata, prin 112, cu privire la faptul ca pe strada Lucian Blaga din Sebeș o persoana a fost accidentata. Din primele cercetari efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat ca un tanar de 17 ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?