Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperată de ajutor

Publicat:

Este șoc in showbiz dupa ce s-a aflat ca actorul sufera de cancer. Celebrul actor, care a jucat rolul lui Gogoașa in Trazniți in NATO, trece prin momente grele, avand nevoie disperata de ajutor. Colegii actorului au anunțat ca acesta are nevoie de sange. , alias Gogoașa din Traniți in NATO, are […] The post are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperata de ajutor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul unde se va ține priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu. Ce regula trebuie sa respecte cei ce merg acolo: „Va așteptam...” / FOTO

15:55, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu a anunțat pe rețelele de socializare unde se va ține priveghiul nepotului sau, Lucas. Celebrul manelist susține ca toți cei ce merg acolo trebuie sa respecte o regula. Clipe grele pentru familia artistului.

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Lovitura de teatru - Mircea Badea 'schimba macazul': Ce va face din acest weekend celebrul prezentator TV

20:30, 29.02.2024 - Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la postul de televiziune Antena 3, pregatește o surpriza de proporții pentru telespectatorii sai. Vedeta postului propune o schimbare neașteptata, trecand intr-o noua ipostaza - cea de comentator special. Dupa ce Antena 1 și Antena 3 au anunțat ca au dobandit…

Este duminica și nu știți ce sa faceți? ISU Alba: “Va așteptam in Alba Mall sa invațați alaturi de noi cum sa acordați primul ajutor!”

12:31, 25.02.2024 - „Colegii noștri din cadrul ISU Alba-UPU-SMURD va vor oferi, gratuit, lecții teoretice și practice, atat pentru parinți, cat și pentru adolescenți și copii despre cum sa acordam corect primul ajutor in diferite situații critice. Așa ca, astazi incepand cu ora 16.00 va așteptam in Alba Mall! Nu uitați!…

Xtra Night Show. Care este starea de sanatate a lui Nick Radoi. Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: „Dumnezeu a fost cu mine” / VIDEO

22:10, 16.02.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer! Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Iata care este starea actuala de sanatate a omului de afaceri, dar și cum a reușit sa treaca peste aceasta etapa grea din viața lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?