Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consiliul Judeţean Cluj dorește implicare în susținerea tenisului românesc. Ce demerusri se fac pentru anul viitor

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, , a primit astazi vizita unei delegatii a conducerii de Tenis formata din Presedintele si Vicepresedintele acestei structuri – si , care se afla in aceste zile in judetul nostru pentru a promova organizarea la Cluj-Napoca a uneia dintre cele mai importante competitii sportive care se vor desfasura anul viitor in tara noastra: primul tur al a 2016 la tenis – disputa Romania-Cehia. Astfel, in perioada 6-7 februarie 2016, nationala feminina de tenis a Romaniei va intalni puternica…

Citeste articolul mai departe pe ziarulclujean.ro…  

Sursa articol: ziarulclujean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociere intre municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean și șapte comune invecinate pentru trenul metropolitan

12:10, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca și cu alte șapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan și aloca 10 milioane de euro pentru obiectivul de investiții.

Pas inainte pentru trenul metropolitan! Asociere intre municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean și șapte comune invecinate.

11:45, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca și cu alte șapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan și aloca 10 milioane de euro pentru obiectivul de investiții.

Președintele FR Tenis: „Nu suntem milogii Agenției Naționale pentru Sport. Trebuie sa ne plateasca 12 milioane de lei”

16:20, 17.04.2024 - George Cosac, președintele Federației Romane de Tenis, a afirmat ca institutia pe care o conduce trebuie sa primeasca minimum 12 milioane de lei, dupa ce a castigat toate procesele intentate Agentiei Nationale pentru Sport.

Lucrari de intreținere pe drumul Faget-Ciurila. Se fac și accesele la proprietați

08:21, 13.04.2024 - Lucrari pe drumul Faget-Ciurila, unul foarte important, care asigura legatura cu Cluj-Napoca, dar și catre Cheile Turzii Consiliul Județean Cluj anunța ca au demarat lucrari de intreținere pe drumul județean DJ 107 R Faget=Salicea Ciurila. Pe raza localitaților Salicea și Ciurila vor fi realizate accese…

Lucrari de intreținere pe DJ 107R Faget – Salicea – Ciurila

15:40, 12.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 107R Faget – Salicea – Ciurila lucrari de intreținere curenta și periodica. Acestea vizeaza sectorul in lungime de peste 13 kilometri cuprins intre pozițiile 8+300 și 21+350. Importanța acestor lucrari e data de faptul ca drumul județean 107R deservește…

Mihai Pintilii suspendat o luna de la FCSB. CFR Cluj amendata cu 5.000 lei

20:45, 06.03.2024 - Comisia de disciplina a Federației Romane de Fotbal a anunțat o serie de decizii luate in urma ședinței de miercuri. Mihai Pintilii și Basilio Ndong au primit suspendari drastice. CFR Cluj Napoca a fost penalizata cu o amenda de 5.000 de lei.

Scenariul salvator pentru Simona Halep? Președintele Federației de Tenis e increzator: „Da! Cu siguranța va apela la asta”

17:01, 06.03.2024 - George Cosac (56 de ani), președintele Federației Romane de Tenis, a comentat la GSP Live posibilitatea ca Simonei Halep sa-i fie inghețat retroactiv clasamentul din momentul expirarii suspendarii pentru dopaj pana in prezent. Simona Halep a scapat, oficial, de suspendarea pentru dopaj. Interzisa in…


Ce parere ai despre aceasta stire?