Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consilierul premierului şi-a mutat deja banii din băncile greceşti

Publicat:

O eventuala revenire a Greciei la drahma ar ingreuna drumul Romaniei catre zona euro, declara , consilier onorific al premierului, care a dezvaluit, totodata, ca si-a mutat depozitele de la bancile grecesti in alta parte.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul romanesc - Succes american. Povestea familiei Taut, devenita milionara in Chicago. Cei doi au lasat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean in urma cu 10 ani

19:35, 18.05.2024 - Gabriel și Gabriela Taut au dat viața din Cluj, acolo unde aveau propriile afaceri, pentru a totul de la zero in America. Cei doi au plecat peste Ocean in urma cu 10 ani și deși le-a fost greu, nu regreta, caci au facut totul pentru fiul lor, acum in varsta de 14 ani.

Ce a facut Robert Fico, premierul Slovaciei, inainte de a fi impuscat la Bratislava. Un martor a rezvaluit totul

17:56, 15.05.2024 - Premierul slovac a fost impușcat in timpul unui eveniment public. Martorii susțin ca au fost auzite mai multe impușcaturi. Consilierul premierului, Eduard Chmelar, susține ca impușcarea premierului este cea mai grava situație din istoria moderna a Slovaciei și este o consecința a atmosferei de ura și…

Romania a devenit un jucator important in regiune: de ce aleg marile companii grecești sa investeasca in țara noastra

23:50, 14.05.2024 - Extinderea in strainatate este un element ce caracterizeaza majoritatea companiilor de succes, in special pe cele de pe piețe precum Grecia, care au anumite limite. Companiile grecești se orienteaza spre a activa in afara granițelor, iar destinațiile principale sunt Cipru și Romania.  Companiile grecești…

Erdogan confirma in prezenta premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul in moschee. „Ramane deschisa tuturor”

19:30, 13.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a confirmat luni transformarea in moschee a bisericii ortodoxe Sfantul Mantuitor din Chora de la Istanbul, parte a patrimoniul bizantin, in pofida protestelor Greciei.

Santorini „made in China”: Imagini surprinzatoare cu o copie perfecta a insulei grecești VIDEO

15:00, 21.04.2024 - O tiktokerița a dezvaluit ca a vizitat cea mai emblematica insula a Greciei la peste 7.000 de kilometri distanța - in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit stațiunea Dali’s Ideal State - o copie fidela a insulei Santorini.

Mutare neașteptata a Greciei: Bancile se pregatesc sa plateasca actionarilor dividende pentru prima data din 2008

14:35, 28.03.2024 - Banca Centrala Europeana va permite pentru prima data din 2008 ca bancile din Grecia sa-și recompenseze acționarii, dupa ce in timpul crizei financiare, Grecia a injectat aproximativ 50 de miliarde de euro pentru recapitalizarea instituțiilor financiare, conform informațiilor furnizate de Bloomberg,…

Rusia colecteaza mai greu banii din vanzarile de petrol. Bancile din China au incetinit plațile

18:40, 27.03.2024 - Companiile petroliere din Rusia se confrunta cu intarzieri la plata de cateva luni, pentru titeiul si carburantii livrati, deoarece bancile din China, Turcia si Emiratele Arabe Unite au incetinit plațile, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Rețetele tradiționale cunoscute in toata lumea: Mancarurile grecești și influențele orientale

10:20, 25.03.2024 - Bucataria tradiționala a Greciei este unica, insa multe dintre cele mai cunoscute preparate iși au originile in cultura orientala, influențand zona europeana de sud-est, in timp ce altele par a fi stat la baza celor mai cunoscute mancaruri arabești.


Ce parere ai despre aceasta stire?