Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conor McGregor se întoarce în ring după 3 ani: Când și cu cine este gata să lupte din nou

Publicat:
Conor McGregor se întoarce în ring după 3 ani: Când și cu cine este gata să lupte din nou

La trei ani de la ultima sa lupta, (35 de ani) este gata sa revina in cușca de UFC. Irlandezul, care este luptator de arte marțiale mixte și pugilist profesionist, a suferit o fractura la picior in trecut și se va intoarce acum in Gala UFC 303, scrie digisport.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente

23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…

Revenirea anului in UFC » McGregor se intoarce și a dezvaluit numele adversarului

18:05, 20.03.2024 - Conor McGregor (35 de ani) a anunțat ca revine in UFC. Se va lupta in vara cu Michale Chandler (37 de ani), cel care l-a provocat in repetate randuri pe irlandez. Se implinesc 3 ani de cand McGregor lupta ultima data in UFC. Pierdea in 2021 cu Dustin Poirier, meci in care a suferit o accidentare grava…

Kika Cerqueira, iubita pilotului Pierre Gasly, are un corp de invidiat. Tanara intoarce toate capetele pe plaja

17:50, 13.03.2024 - Francisca (Kika) Cerqueria Gomes și Pierre Gasly, pilotul Alpine, formeaza un cuplu din octombrie 2022. Cei doi nu-și pot ține departe mainile unul de celalalt. Puțini știu ca tanara nu este straina de sportul cu motor.

FC Arges Basketball intoarce meciul la Voluntari si castiga cu 82-79!

06:50, 02.03.2024 - CSO Voluntari – FC Argeș Basketball s-a jucat vineri, 1 martie, in Liga Naționala de Baschet Masculin. Confruntarea din etapa a 22-a s-a incheiat cu 82-79 in favoarea piteștenilor, dupa ce gazdele au condus cu 16 puncte. Rezultatul mentine echipa alb-violeta pe locul al treilea din Top 10.

Lupte / CSU Craiova se evidentiaza! Alexandra Anghel a adus argintul de la Europene!

09:11, 19.02.2024 - Campionatele Europene de lupte de la Bucuresti, gazduite de Sala Polivalenta, s-au incheiat in acest weekend, iar Romania se poate lauda la final cu cinci medalii, una de aur, doua de argint si doua de bronz. Un rezultat foarte important pentru CSU Craiova si nu numai este cel al Alexandrei Nicoleta…

Cum se prajesc corect CARNATII. Secretul care ii face deliciosi și pe care mulți nu-l știu!

09:15, 11.02.2024 - Niciuna dintre metode -prajit in tigaie sau preparat la gratar- nu este gresita in sine, doar ca nu le permite deloc carnatilor sa isi atinga intregul potential de arome, informeaza site-ul culinar TheWhyChef.com, citat de  The Sun .Site-ul explica cum sa prepari carnatii perfect: sa ii prajesti intr-o…

Tata vs. fiu: cum au ajuns sa lupte in Ucraina unul impotriva celuilalt: „In realitate era un nimeni” VIDEO

10:55, 08.02.2024 - Orașul ucrainean Avdiivka, care este vizat de cateva luni de o ofensiva rusa de mare amploare, a fost scena unei confruntari dintre fiu și tata. Oleksandr este soldat, iar tatal sau este operator de tancuri. Amandoi lupta in Ucraina, doar ca in tabere diferite.


Ce parere ai despre aceasta stire?